Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω έναν επικαιρο προβληματισμό, να κράξω εδώ τον κ. Γ.Γ. Πληροφοριακών συστημάτων του Υπ.Οικ. ή στο "κραξτε ανελέητα" ?

Τον κράζω από εδώ, γιά να κλείσει η χρονιά με μιά παρουσία μου σε τούτο το τόπικ με τα δυσάρεστα ...

Πες μου ρε χριστιανέ, ποιός ο είναι ο λόγος που καλείς όλους του παλιούς χρήστες του Taxisnet να παρουσιαστούν αυτοπρόσωπα στις ΔΟΥ γιά να τους δώσεις νέους κωδικούς εισόδου στο σύστημα ?

Δεν είναι οι ίδιοι πολίτες που τους εμπιστεύεσαι εδώ και 8 χρόνια να υποβάλουν δήλωση από το net ? Δεν είναι οι ίδιοι που στήριξαν από την πρώτη μέρα αυτό το σύστημα και αποσυμφόρησαν τους γκισέδες των εφοριών από χαρτούρα και ανούσιες ουρές ? Δεν συνέβαλαν αυτοί οι ίδιοι στο σπάσιμο των "στενών δεσμών" μεταξύ δημοσίων υπαλλήλων και συναλλασσομένων ?

Για ποιό λόγο τους βασανίζεις αυτούς τους ανθρώπους χριστουγεννιάτικα να περιμένουν σε ουρές, με τις ώρες, για ένα καπρίτσιο σου ?

Γιατί μη μου πεις, ότι δεν μπορούσες να στείλεις τους νέους κωδικούς με ηλεκτρονικό και ασφαλή τρόπο στους δικαιούχους, εσύ με τα μεγαλα πτυχία στην πληροφορική, κάποιο τρόπο θα μπορούσες να σκεφτείς, είμαι βέβαιος !

Κρατιέμαι με το ζόρι να μην εκφραστώ άσχημα, μέρες που είναι !

ΑΙΣΧΟΣ ! ΑΙΣΧΟΣ !
    γιατί πολύ απλά πάνο μου, άλλη βάση δεδομένων η τότε με την τώρα. και επειδή ως γνωστόν η γνώσεις πάνω στους υπολογιστές του μέσου δ.υ, περιορίζονται στο ανέβασμα φωτογραφιών και η ενημέρωση κατάστασης στο φάτσα, άντε για λίγο πιο ψαγμένους υπάρχει και το τουίτερ.

πως θα ενσωματώσουν λοιπόν την παλιά βάση με την καινούρια? άγνωστο, γι'αυτό και θα πάμε όλοι, να ξανακάνουμε εγγραφή απο την αρχή στην καινούρια.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

PANOS-E60 (30-12-13), vagmag (30-12-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP