Όπως με τα ανασφαλίστά αυτοκίνητα, μεγάλη επιτυχία!
using Tapatalk 2
Όπως με τα ανασφαλίστά αυτοκίνητα, μεγάλη επιτυχία!
using Tapatalk 2
Με κάτι τέτοια που εξαγγελουν, είναι βέβαιη η αγωγή για αθέμιτο ανταγωνισμό από το δελφιναριο και το περοκε
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 28-12-13 στις 23:42
BILL007 (29-12-13)
Μαζί σου, αλλά τώρα που το σκέφτομαι από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου τα ίδια προβλήματα και παθογένειες υπήρχαν στην ελληνική κοινωνία/κράτος/πολιτεία και πάντα με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζονταν (δανεια). Τώρα η μόνη διαφορά είναι ότι μας ζήτησαν να τα αποπληρώσουμε κιόλας.
Επίσης η απαγόρευση του καπνίσματος είχε εξαγγελθεί από το 2009 και τότε το μέγεθος του προβλήματος (του οικονομικού) δεν είχε πάρει την έκταση που έχει τώρα.
Η εστίαση δουλεύει με χρήμα που υπάρχει ήδη στην αγορά (με τον α ή β τρόπο) δεν παράγει κάτι (αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλείσει από την άλλη), δεν φέρνει συνάλλαγμα, απλά διατηρεί δουλειές με ένα μη παραγωγικό τρόπο. Το πρόβλημα είναι ότι ποτέ των ποτών δεν είχαμε μια σωστή παραγωγική και παγκόσμια ανταγωνιστική οικονομία.
Η αποθήκη λειτουργούσε ως… διαλυτήριο κλεμμένων αυτοκινήτων
Διαλυτήριο αυτοκινήτων μέσα στο οποίο γινόταν αποσυναρμολόγηση κλεμμένων οχημάτων εντόπισε η Αστυνομία στην Ναυπακτία.
Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει δύο άνδρες, ηλικίας 44 και 45 ετών και έχουν εξιχνιάσει κλοπές αυτοκινήτων, που έγιναν Αθήνα.
Ειδικότερα, κατά την διάρκεια περιπολίας που έκαναν αστυνομικοί του τμήματος Ναυπάκτου, εντόπισαν την αποθήκη, όπου οι συλληφθέντες μετέφεραν και αποσυναρμολογούσαν τα κλεμμένα αυτοκίνητα. Στην συνέχεια σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 44χρονου, στη Δάφνη Αιτωλοακαρνανίας, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ένα επιβατηγό αυτοκίνητο, το όποιο είχε κλαπεί από τον Άλιμο Αττικής, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, 15 σφαίρες και ένα κουτί με καθαριστικά όπλου, ένας ηλεκτρονικός εγκέφαλος αυτοκινήτου, κ.α.
Σε έρευνα που ακολούθησε σε αποθήκη στην ίδια περιοχή, την οποία οι δράστες χρησιμοποιούσαν ως χώρο όπου διέλυαν τα κλεμμένα οχήματα, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα Ι.Χ. φορτηγό, το όποιο είχε κλαπεί από τη Γλυφάδα Αττικής, μια καρότσα, μια μετώπη, δυο φανάρια, ένα ταμπλό και ένα πίσω τζάμι καμπίνας, τα οποία αντιστοιχούν σε φορτηγό αυτοκίνητο ίδιας μάρκας και μοντέλου. Ακόμη βρέθηκαν πολλά εξαρτήματα οχημάτων, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι συλληφθέντες εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Bazil Van Sinner (30-12-13), nikos1400 (30-12-13)
εχω έναν επικαιρο προβληματισμό, να κράξω εδώ τον κ. Γ.Γ. Πληροφοριακών συστημάτων του Υπ.Οικ. ή στο "κραξτε ανελέητα" ?
Τον κράζω από εδώ, γιά να κλείσει η χρονιά με μιά παρουσία μου σε τούτο το τόπικ με τα δυσάρεστα ...
Πες μου ρε χριστιανέ, ποιός ο είναι ο λόγος που καλείς όλους του παλιούς χρήστες του Taxisnet να παρουσιαστούν αυτοπρόσωπα στις ΔΟΥ γιά να τους δώσεις νέους κωδικούς εισόδου στο σύστημα ?
Δεν είναι οι ίδιοι πολίτες που τους εμπιστεύεσαι εδώ και 8 χρόνια να υποβάλουν δήλωση από το net ? Δεν είναι οι ίδιοι που στήριξαν από την πρώτη μέρα αυτό το σύστημα και αποσυμφόρησαν τους γκισέδες των εφοριών από χαρτούρα και ανούσιες ουρές ? Δεν συνέβαλαν αυτοί οι ίδιοι στο σπάσιμο των "στενών δεσμών" μεταξύ δημοσίων υπαλλήλων και συναλλασσομένων ?
Για ποιό λόγο τους βασανίζεις αυτούς τους ανθρώπους χριστουγεννιάτικα να περιμένουν σε ουρές, με τις ώρες, για ένα καπρίτσιο σου ?
Γιατί μη μου πεις, ότι δεν μπορούσες να στείλεις τους νέους κωδικούς με ηλεκτρονικό και ασφαλή τρόπο στους δικαιούχους, εσύ με τα μεγαλα πτυχία στην πληροφορική, κάποιο τρόπο θα μπορούσες να σκεφτείς, είμαι βέβαιος !
Κρατιέμαι με το ζόρι να μην εκφραστώ άσχημα, μέρες που είναι !
ΑΙΣΧΟΣ ! ΑΙΣΧΟΣ !
aristent (30-12-13), Bazil Van Sinner (30-12-13), Bitz (30-12-13), chrisgiapz3 (30-12-13), Kostas_1 (30-12-13), tasos.kamv (30-12-13), Thomelef (30-12-13), wheelman (30-12-13)
Γιατί ρε Πάνο σου ζήτησαν κωδικούς -κλειδαριθμους για να μπεις στό σύστημα;;; Εμένα όχι
Πρώτη δήλωση ηλεκτρονική τον Μάιο του 2005
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Αντώνη καλούν όλους τους παλιούς χρήστες
που δεν έχουν κλειδάριθμο, να προσέλθουν στις ΔΟΥ μέχρι 31/12.
Εγώ να δείς τι έπαθα, με τους κωδικούς της γυναίκας μου.
Πήγα εγώ με εξουσιοδοτηση θεωρημένη απο ΚΕΠ και ΔΕΝ την δέχτηκαν,
οπότε πήρε άδεια σήμερα και πήγε εκείνη όπου κ τελικά έφυγε άπραγη.
Θα έχουμε συνέχεια αύριο!!!!!![]()
Απο παντου βρωμαει το ψαρι πλεον,περυσι λεγαμε για το κεφαλι
αλλα νομιζω η συψη προχωρησε σε μεγαλο βαθμο!
Κοιταζω κατι φιλαρακια μου στο φεησμπουκ που κραζουνε τους
αλλους malakes που πηγαν να πληρωσουν σημερα,δεν τους ρωτησε ομως γιατι
πηγαν σημερα?Μηπως γιατι τα ξεφτερια μας εβαλαν συνταξεις και αγροτικα επιδοματα και ενα καρο λεφτα στης 23 δεκεμβρη?που ακολουθουν 4αργιες?λεω μηπως????
Μηπως γιατι καπιοι δανειστηκαν για να πανε σημερα να πληρωσουν?
Μηπως γιατι(και γω μεσα σ'αυτους)μπαινει 2014 και το ιντερνετ το χουμε μονο
για γιουτουμπ και **ντες?ενω επρεπε να χουμε τελειωσει ολες μας τις δουλειες απο ενα λαπτοπ να μην πω κινητο.....
Με προβληματιζει επισης η συμπεριφορα ολων των οδηγων,τον τελευταιο μηνα νομιζω εχει αλλαξει πολυ το προφιλ του μεσου οδηγου!Πολλες απροσεξιες,πολλα νευρα.....χαμος γινεται εκει εξω.
Ειναι απο την αλλη και η αιθαλομιχλη,τι να πω ρε παιδι μου η Θεσσαλονικη πνιγηκε παλι χτες,και τα ξεφτερια λενε θα μοιρασουν επιδομα για ρευμα,επιδομα για πετρελαιο.....το
πατσισανε το πρωτογενες πλεονασμα .ι.
Μια μερα του μεινε να φυγει να παει στα τσακιδια...
γιατί πολύ απλά πάνο μου, άλλη βάση δεδομένων η τότε με την τώρα. και επειδή ως γνωστόν η γνώσεις πάνω στους υπολογιστές του μέσου δ.υ, περιορίζονται στο ανέβασμα φωτογραφιών και η ενημέρωση κατάστασης στο φάτσα, άντε για λίγο πιο ψαγμένους υπάρχει και το τουίτερ.
πως θα ενσωματώσουν λοιπόν την παλιά βάση με την καινούρια? άγνωστο, γι'αυτό και θα πάμε όλοι, να ξανακάνουμε εγγραφή απο την αρχή στην καινούρια.
sympether with chiefτης
έλαβα σχετικό mail από το taxisnet, εγω και άλλες περίπου 700Κ παλιοί χρήστες, προ του 2010 οπότε και αναβαθμίστηκε το taxisnet, ότι πρεπει να παρουσιαστούμε αυτοπροσωπως για την παραλαβή νέων κωδικών, διαφορετικά το σύστημα αύριο βράδυ κλειδώνει ...
ο μόνος λόγος που μπορω να φανταστω για να μην λάβει κανείς από μας αυτό το mail είναι να έχει αλλάξει το mail που δηλωνεται στο προφίλ χρήστη. Συνεβη σε συνάδελφο και τρεχει και δεν φτάνει αύριο ....
ο φωστηρας αυτός Γ.Γ. εστειλε μόνο στο αρχικά δηλωθεν mail, κατα τη δημιουργια του πρωτου προφίλ χρήστη.![]()