Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 49

Θέμα: σκεψη για αγορα ε90 316

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Χωρις να θελω να κακολογησω κανεναν.......ενταξει δεν βαζει και φωτια στον δρομο αλλα δεν ειναι και εντελως κηδεία, το έχω απο την πρωτη μερα με 255 λάστιχο πισω, σιγουρα με 225 θα ειναι ακομα ποιο σπιρτοζικο!!!!

Ειναι 1.6 με 122 αλογα......και με 210 χλμ τελική ταχύτητα, πιστευω οτι ειναι ποιο γρήγορο απο το colt και ποιο ξεκούραστο.
    Παρτε το colt βαλτε πιλοτο στα 160 και παντε ενα ταξιδακι.......καντε το ιδιο και με το Ε90 (το 1.6) και μετα βγαλτε τα συμπεράσματα.

Σιγουρα ολοι θα θέλαμε να περναμε 2.0 και πανω αλλα στην ελλαδα ΔΕΝ!!!!!
    Αλλο 265 τελη και αλλο 660+φορο πολυτέλιας.

Αντωνη μετα απο 74000 χλμ και 6 χρονια μαζι του λεω να το παρεις........εχει βεβαια τα ψυχολογικά του αλλα πλεον ειναι ολα γνωστα.
    Εχω αλλάξει πολλαπλασιαστες με ανακληση, κρεμαργιερα στην εγγύηση (Ενος χρονων αμαξι τοτε) αλλα ειναι πρόβλημα που μαλλον ετυχε,και πρόσφατα αλλαξα μπεκ, αυτο με την κολωνα εχω ακούσει οτι επαθαν πολλοι αλλα δεν μου ετυχε, αλλα επαθαν nox.αυτα είναι.
    Σκεψου οτι περνεις ενα αμαξι τον 32000+++με 10000 .....αντε να χρειαστεί ακομα 1000 να τα αλλαξεις και τα παραπανω, δεν ειναι ουτε skoda,ουτε vw,ουτε πεζο, ουτε σιτροεν?........δεν θα τριξει ποτε μεσα!!

Ααααα στο κιλκις δεν εχετε πολλες ανηφορες, χτυπατο αφοβα.

Τα υπόλοιπα απο κοντα!!!!!!

Κατι ακομα θελω να σου πω αλλα ξεχναω.....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη scania124 : 29-12-13 στις 18:51

2. The Following 12 Users Say Thank You to scania124 For This Useful Post:

A8hnaios (30-12-13), Andri (29-12-13), aristent (29-12-13), chrisgiapz3 (29-12-13), gant (30-12-13), individual (29-12-13), I_MNL (29-12-13), m3e36 (29-12-13), mark e92 (29-12-13), micz (30-12-13), nikos1400 (30-12-13), Ptboul (30-12-13)

Περιοχή
    ΚΙΛΚΙΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο scania124 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χωρις να θελω να κακολογησω κανεναν.......ενταξει δεν βαζει και φωτια στον δρομο αλλα δεν ειναι και εντελως κηδεία, το έχω απο την πρωτη μερα με 255 λάστιχο πισω, σιγουρα με 225 θα ειναι ακομα ποιο σπιρτοζικο!!!!

Ειναι 1.6 με 122 αλογα......και με 210 χλμ τελική ταχύτητα, πιστευω οτι ειναι ποιο γρήγορο απο το colt και ποιο ξεκούραστο.
    Παρτε το colt βαλτε πιλοτο στα 160 και παντε ενα ταξιδακι.......καντε το ιδιο και με το Ε90 (το 1.6) και μετα βγαλτε τα συμπεράσματα.

Σιγουρα ολοι θα θέλαμε να περναμε 2.0 και πανω αλλα στην ελλαδα ΔΕΝ!!!!!
    Αλλο 265 τελη και αλλο 660+φορο πολυτέλιας.

Αντωνη μετα απο 74000 χλμ και 6 χρονια μαζι του λεω να το παρεις........εχει βεβαια τα ψυχολογικά του αλλα πλεον ειναι ολα γνωστα.
    Εχω αλλάξει πολλαπλασιαστες με ανακληση, κρεμαργιερα στην εγγύηση (Ενος χρονων αμαξι τοτε) αλλα ειναι πρόβλημα που μαλλον ετυχε,και πρόσφατα αλλαξα μπεκ, αυτο με την κολωνα εχω ακούσει οτι επαθαν πολλοι αλλα δεν μου ετυχε, αλλα επαθαν nox.αυτα είναι.
    Σκεψου οτι περνεις ενα αμαξι τον 32000+++με 10000 .....αντε να χρειαστεί ακομα 1000 να τα αλλαξεις και τα παραπανω, δεν ειναι ουτε skoda,ουτε vw,ουτε πεζο, ουτε σιτροεν?........δεν θα τριξει ποτε μεσα!!

Ααααα στο κιλκις δεν εχετε πολλες ανηφορες, χτυπατο αφοβα.

Τα υπόλοιπα απο κοντα!!!!!!

Κατι ακομα θελω να σου πω αλλα ξεχναω.....
    φυσικα θανο δεν συγκρινεται το κολτ με το ε90....αλιμονο!!!!
    αλλιως κρατουσα το κολτ.....ειπα οτι ειναι σφερατο,λογω φυσικα του μικρου σκαφους......για αυτο κοιταω για κατι οχι τεραστιο αλλα μεγαλυτερο απο αυτο που εχω,φυσικα με μηδενικες απαιτησεις σε ''ανελεητα'' γκαζια απο 1600 ατμοσφαιρικα κυβικα.......
    φυσικα και δεν το συγκρινω με τις μαρκες που αναφερεις......

το ολο θεμα αρχιζει και τελειωνει στην αξιοπιστια του 316 ε90.......
    αλλωστε με το θεμα συντηρηση εχω εμμονη.......
    αλλα αλλο η συντηρηση.....και αλλο να τρεχω και να μην φτανω!!!

εισαι παντως ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ!!!

4. The Following 2 Users Say Thank You to individual For This Useful Post:

aristent (29-12-13), scania124 (29-12-13)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Θα πω τις εμπειρίες μου έχοντας κάνει πολλά χλμ και συγκεκριμένα σε εθνική με μοτέρ Ν43 1.6 αλλά σε σειρά 1 και όχι σε σειρά 3 και εδώ και 1μιση χρόνο είμαι κάτοχος N43 2.0 αλλά E92 και όχι E90.

Όπως είπανε και τα παιδιά παραπάνω, το 1.6 δεν έχει τρελή επιτάχυνση, έχει όμως κρατήματα και σου προσδίδει ασφάλεια και στα πολλά χλμ που ενδεχομένως άλλα αυτοκίνητα να μην το κάνουν ενώ θα προσφέρουν καλύτερη επιτάχυνση.

Συγκριτικά με το 2.0 δεν υπάρχει επαφή όπως είναι λογικό , ακόμα και σε κατανάλωση με το 2.0 να έχει μικρότερη (σε ίδιες συνθήκες οδήγησης σε εθνική οδό)

Από προβλήματα, ο άσσος είχε βγάλει μόνο το γνωστό των πολ/στων , αλλάχτηκαν με πληρωμή και όλα οκ. Ήρθε και η ανάκληση μετά και αλλάχτηκαν δωρεάν με τους νέους.

Το δικό μου δεν είχε παρουσιάσει πρόβλημα μέχρι τα 40Κ χλμ όπου αλλάχτηκαν λόγω της ανάκλησης.

Βέβαια όπως πολύ σωστά επισήμανες άλλο το 1.6 και άλλο το 2.0 από πλευράς φόρων και τελών ... Η επιλογή είναι δική σου, ότι και να επιλέξεις καλορίζικο να είναι και απροβλημάτιστο...

Ίσως ξεχνάω κάτι, αν θυμηθώ θα επανέλθω...
    Πωλούνται : Ζάντες 16 Μ Styling 220

Αγοράζονται : BMW Performance parts

6. The Following 2 Users Say Thank You to Andri For This Useful Post:

aristent (29-12-13), chrisgiapz3 (29-12-13)

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα πω τις εμπειρίες μου έχοντας κάνει πολλά χλμ και συγκεκριμένα σε εθνική με μοτέρ Ν43 1.6 αλλά σε σειρά 1 και όχι σε σειρά 3 και εδώ και 1μιση χρόνο είμαι κάτοχος N43 2.0 αλλά E92 και όχι E90.

Όπως είπανε και τα παιδιά παραπάνω, το 1.6 δεν έχει τρελή επιτάχυνση, έχει όμως κρατήματα και σου προσδίδει ασφάλεια και στα πολλά χλμ που ενδεχομένως άλλα αυτοκίνητα να μην το κάνουν ενώ θα προσφέρουν καλύτερη επιτάχυνση.

Συγκριτικά με το 2.0 δεν υπάρχει επαφή όπως είναι λογικό , ακόμα και σε κατανάλωση με το 2.0 να έχει μικρότερη (σε ίδιες συνθήκες οδήγησης σε εθνική οδό)

Από προβλήματα, ο άσσος είχε βγάλει μόνο το γνωστό των πολ/στων , αλλάχτηκαν με πληρωμή και όλα οκ. Ήρθε και η ανάκληση μετά και αλλάχτηκαν δωρεάν με τους νέους.

Το δικό μου δεν είχε παρουσιάσει πρόβλημα μέχρι τα 40Κ χλμ όπου αλλάχτηκαν λόγω της ανάκλησης.

Βέβαια όπως πολύ σωστά επισήμανες άλλο το 1.6 και άλλο το 2.0 από πλευράς φόρων και τελών ... Η επιλογή είναι δική σου, ότι και να επιλέξεις καλορίζικο να είναι και απροβλημάτιστο...

Ίσως ξεχνάω κάτι, αν θυμηθώ θα επανέλθω...
    Ετσι οπως τα λεει ο αντρεας Αντρέας ειναι.....το πλεονέκτημα του 1.6 ειναι οτι γίνεται 2.0 χωρις να πληρωνει τα γ@@@@τικα.
    Είμαι σχεδον ετοιμος να το κανω.

8. The Following 2 Users Say Thank You to scania124 For This Useful Post:

dark knight (29-12-13), individual (30-12-13)

Περιοχή
    ΚΙΛΚΙΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

σας ευχαριστησω ολους για τις απαντησεις σας....

το συμπερασμα που εβγαλα μεχρι τωρα ειναι οτι,αν τελικα την κανω την ''παλικαρια''....
    να κοιταξω καποιο που εχει κανει τουλαχιστον 100.000χλμ πανω-κατω και εχει κανει τις ανακλησεις που επρεπε και εχει περασει τις ''παιδικες αρρωστιες'' οπως συνηθηζουμε να λεμε......αυτα σε οτι αφορα τα μηχανικα.
    για τις επιδοσεις τα ειπαμε.....δεν ειναι το ζητουμενο φυσικα.
    και φυσικα ολα τα υπολοιπα,που μπορουμε να κοιταξουμε σε ενα μτχ οχημα.
    ειναι επισης θετικο αυτο που ειπε ο θανος,οτι τα προβληματα που βγαζει ειναι πλεον γνωστα και δεν θα χρειαζεται να παμε στο μαντειο των δελφων για να βρουμε τι προβλημα υπαρχει....χαχα.

αν το συμπερασμα που εβγαλα δεν ειναι το σωστο.....συμπληρωστε οτιδηποτε μπορει να μου ξεφευγει.

10. The Following User Says Thank You to individual For This Useful Post:

scania124 (30-12-13)

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Βέβαια για 100.000+χλμ θα πληρώσεις κάτω από ¤9.000 φαντάζομαι :-)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη I_MNL : 30-12-13 στις 09:34
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

12. The Following User Says Thank You to I_MNL For This Useful Post:

individual (30-12-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατι άραγε???

χωρίς πλάκα αν μπορείς χτύπα 320.

ρώτα και μένα που είχα 316 με τα 122 άλογα και το άλαξα για 320 και το έχω σκυλομετανιώσει...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ είναι το 316 Ε90 και για την πόλη και για τα ταξίδια του!
    μην σου πω οτι στην πόλη θα σε κουράσει περισσότερο παρά στα ταξίδια!
    ταξιδεύει ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ χωρίς να σε κουράζει.

οποιαδήποτε σύγκριση θα έπρεπε να γίνεται με αυτοκίνητα της κατηγορίας του και όχι με κολτ.

Α4, S40, Saab 93 κλπ και στα ίδια κυβικά φυσικά...

14. The Following 5 Users Say Thank You to Cobalt For This Useful Post:

aristent (30-12-13), individual (30-12-13), I_MNL (30-12-13), micz (30-12-13), Ptboul (30-12-13)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο I_MNL Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βέβαια για 100.000+χλμ θα πληρώσεις κάτω από ¤9.000 φαντάζομαι :-)
    Μπααα μη το λες https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3365692/

Αντώνη, ένα θα σου πω: Ψάχνω 316 Ε90 στο car επί δύο χρόνια τώρα.

Μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια έχουν περάσει 3 (συμπεριλαμβανομένης της παραπάνω γελοίας αγγελίας με navi.

Πρέπει να αποφασίσεις πια έκδοση θέλεις μιας και ότι υπάρχει στην μία δεν το έχει η άλλη.

Υπάρχουν και 2-3 που έχουν και m pack είτε ντεμέκ, είτε κομπλέ, αλλά υπολείπονται αλλού.

Anyway, αμάξι με 10 χιλιάρικα αν θες να πάρεις, υπολόγιζε ένα min 2χίλιαρο για να το συνεφέρεις στα βασικά του. Έχω master και πάω για MPhil στα 90άρια και τους άσσους.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

16. The Following 3 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

aristent (30-12-13), individual (30-12-13), I_MNL (30-12-13)

Περιοχή
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ένα τελευταίο σχόλιο: έχουμε στην Ελλάδα ένα 316i luxus καινούριο από το 1998. Το αμάξι έχει 105 ίππους και έχει κάνει 297.000χλμ
    Το έχω πάρει Αγγλία, ανεβοκατέβαινε στην Ευρώπη για 4 χρόνια, πόλη, αυτοκινητόδρομο κλπ. Το αυτοκινητάκι το είχα "ξεσκίσει"
    Δεν με απογοήτευσε ποτέ. Εντάξει σε ρεπρίζ, προσπεράσεις σε ανηφόρα κατέβαζα 2 ταχύτητες αλλά και λοιπόν; Το κιβώτιο καλό, οπότε κανένα πρόβλημα. Κι έπειτα μου άρεζε να παίζω με τη μανιβέλα! Παρουσίασε βέβαια τις βλάβες που αναφέρω στο ανάλογο θρεντ μετά τα 225.000χλμ, αλλά τι να κάνουμε...γεράματα....

Το Ε90 316 είναι λίγο πιο γρήγορο, έχει 6-τάχυτο κιβώτιο, δένει πιο καλά.

Οπότε, individual, όπως είπαμε, ψάξτο, οδήγησέ το κι αποφάσισε!
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

18. The Following 3 Users Say Thank You to I_MNL For This Useful Post:

A8hnaios (30-12-13), individual (30-12-13), micz (30-12-13)

Περιοχή
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά ετούτος θα το πουλήσει στις 30 του Φλεβάρη

20. The Following 4 Users Say Thank You to I_MNL For This Useful Post:

A8hnaios (30-12-13), individual (30-12-13), Ptboul (30-12-13), skaros (30-12-13)

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP