Αρχικό μήνυμα απο
scania124
Χωρις να θελω να κακολογησω κανεναν.......ενταξει δεν βαζει και φωτια στον δρομο αλλα δεν ειναι και εντελως κηδεία, το έχω απο την πρωτη μερα με 255 λάστιχο πισω, σιγουρα με 225 θα ειναι ακομα ποιο σπιρτοζικο!!!!
Ειναι 1.6 με 122 αλογα......και με 210 χλμ τελική ταχύτητα, πιστευω οτι ειναι ποιο γρήγορο απο το colt και ποιο ξεκούραστο.
Παρτε το colt βαλτε πιλοτο στα 160 και παντε ενα ταξιδακι.......καντε το ιδιο και με το Ε90 (το 1.6) και μετα βγαλτε τα συμπεράσματα.
Σιγουρα ολοι θα θέλαμε να περναμε 2.0 και πανω αλλα στην ελλαδα ΔΕΝ!!!!!
Αλλο 265 τελη και αλλο 660+φορο πολυτέλιας.
Αντωνη μετα απο 74000 χλμ και 6 χρονια μαζι του λεω να το παρεις........εχει βεβαια τα ψυχολογικά του αλλα πλεον ειναι ολα γνωστα.
Εχω αλλάξει πολλαπλασιαστες με ανακληση, κρεμαργιερα στην εγγύηση (Ενος χρονων αμαξι τοτε) αλλα ειναι πρόβλημα που μαλλον ετυχε,και πρόσφατα αλλαξα μπεκ, αυτο με την κολωνα εχω ακούσει οτι επαθαν πολλοι αλλα δεν μου ετυχε, αλλα επαθαν nox.αυτα είναι.
Σκεψου οτι περνεις ενα αμαξι τον 32000+++με 10000 .....αντε να χρειαστεί ακομα 1000 να τα αλλαξεις και τα παραπανω, δεν ειναι ουτε skoda,ουτε vw,ουτε πεζο, ουτε σιτροεν?........δεν θα τριξει ποτε μεσα!!
Ααααα στο κιλκις δεν εχετε πολλες ανηφορες, χτυπατο αφοβα.
Τα υπόλοιπα απο κοντα!!!!!!
Κατι ακομα θελω να σου πω αλλα ξεχναω.....