Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Question Ανακάλυψαν αποθήκη όπου διέλυαν κλεμμένα αυτοκίνητα

Η αποθήκη λειτουργούσε ως… διαλυτήριο κλεμμένων αυτοκινήτων

Διαλυτήριο αυτοκινήτων μέσα στο οποίο γινόταν αποσυναρμολόγηση κλεμμένων οχημάτων εντόπισε η Αστυνομία στην Ναυπακτία.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει δύο άνδρες, ηλικίας 44 και 45 ετών και έχουν εξιχνιάσει κλοπές αυτοκινήτων, που έγιναν Αθήνα.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια περιπολίας που έκαναν αστυνομικοί του τμήματος Ναυπάκτου, εντόπισαν την αποθήκη, όπου οι συλληφθέντες μετέφεραν και αποσυναρμολογούσαν τα κλεμμένα αυτοκίνητα. Στην συνέχεια σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 44χρονου, στη Δάφνη Αιτωλοακαρνανίας, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ένα επιβατηγό αυτοκίνητο, το όποιο είχε κλαπεί από τον Άλιμο Αττικής, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, 15 σφαίρες και ένα κουτί με καθαριστικά όπλου, ένας ηλεκτρονικός εγκέφαλος αυτοκινήτου, κ.α.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε αποθήκη στην ίδια περιοχή, την οποία οι δράστες χρησιμοποιούσαν ως χώρο όπου διέλυαν τα κλεμμένα οχήματα, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα Ι.Χ. φορτηγό, το όποιο είχε κλαπεί από τη Γλυφάδα Αττικής, μια καρότσα, μια μετώπη, δυο φανάρια, ένα ταμπλό και ένα πίσω τζάμι καμπίνας, τα οποία αντιστοιχούν σε φορτηγό αυτοκίνητο ίδιας μάρκας και μοντέλου. Ακόμη βρέθηκαν πολλά εξαρτήματα οχημάτων, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι συλληφθέντες εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

2. The Following 2 Users Say Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (30-12-13), nikos1400 (30-12-13)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

εχω έναν επικαιρο προβληματισμό, να κράξω εδώ τον κ. Γ.Γ. Πληροφοριακών συστημάτων του Υπ.Οικ. ή στο "κραξτε ανελέητα" ?

Τον κράζω από εδώ, γιά να κλείσει η χρονιά με μιά παρουσία μου σε τούτο το τόπικ με τα δυσάρεστα ...

Πες μου ρε χριστιανέ, ποιός ο είναι ο λόγος που καλείς όλους του παλιούς χρήστες του Taxisnet να παρουσιαστούν αυτοπρόσωπα στις ΔΟΥ γιά να τους δώσεις νέους κωδικούς εισόδου στο σύστημα ?

Δεν είναι οι ίδιοι πολίτες που τους εμπιστεύεσαι εδώ και 8 χρόνια να υποβάλουν δήλωση από το net ? Δεν είναι οι ίδιοι που στήριξαν από την πρώτη μέρα αυτό το σύστημα και αποσυμφόρησαν τους γκισέδες των εφοριών από χαρτούρα και ανούσιες ουρές ? Δεν συνέβαλαν αυτοί οι ίδιοι στο σπάσιμο των "στενών δεσμών" μεταξύ δημοσίων υπαλλήλων και συναλλασσομένων ?

Για ποιό λόγο τους βασανίζεις αυτούς τους ανθρώπους χριστουγεννιάτικα να περιμένουν σε ουρές, με τις ώρες, για ένα καπρίτσιο σου ?

Γιατί μη μου πεις, ότι δεν μπορούσες να στείλεις τους νέους κωδικούς με ηλεκτρονικό και ασφαλή τρόπο στους δικαιούχους, εσύ με τα μεγαλα πτυχία στην πληροφορική, κάποιο τρόπο θα μπορούσες να σκεφτείς, είμαι βέβαιος !

Κρατιέμαι με το ζόρι να μην εκφραστώ άσχημα, μέρες που είναι !

ΑΙΣΧΟΣ ! ΑΙΣΧΟΣ !

4. The Following 8 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

aristent (30-12-13), Bazil Van Sinner (30-12-13), Bitz (30-12-13), chrisgiapz3 (30-12-13), Kostas_1 (30-12-13), tasos.kamv (30-12-13), Thomelef (30-12-13), wheelman (30-12-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP