Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 23

Θέμα: Προβλήματα του Άσσου μου

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μετα απο προτροπη μελους πήγα σε εξειδικευμενο
    Το παιδι εξαιρετικο σε συνεννοηση, μου ειπε οτι οπως του περιγραφω το προβλημα, αισθηση φτερουγισματος μου το περιεγραψε με δικα του λογια, φαινεται να ειναι πολλαπλασιαστες.
    Χωρις 2η κουβεντα τους αλλαξαμε.
    3 μερες χωρις προβλημα και χθες βραδυ, βγαινω εθνικη ανεβαζοντας στροφες με 3η και στις 3500 με 4000 χιλ στα 100 πες, μου το ξανακανει, μικρο ρεταρισμα, αναβοσβημα κιτρινης ενδειξης μηχανης, αφημα γκαζιου (με παραλληλα καντηλια απο μεσα μου γιατι ειχα και τον μικρο μεσα), και σταματησε.
    Μεχρι το καπανδριτι δεν μου το ξανακανε, και στην επιστροφη, παλι με αρκετα εντονα ανεβασματα στροφων απο 2 εως 4 χιλ παλι δεν μου ξαναβγαλε.
    Μαμο το κερατο του, θα ξαναπαω αυριο μεθαυριο αλλα οπως το βλεπω, ψαχνωντας θα καταληξουμε με οσα εχω διαβάσει, αλλαγες ολων των μπεκ, αισθητηρα στροφων, εκκεντροφορων, νοξ, και εγκεφαλου.
    Η γυναικα μου λεει, αστο παιδακι μου, εγω δεν το καταλαβαινω.
    Σε κανεναν δεν εχει τυχει αυτο το ρεταρισμα και φτερουγισμα?
    Επειδη με ρωτησε και ο μακης στο συνεργείο, safe mode θα το καταλαβαινα αν έμπαινε, ετσι δεν ειναι? Το φανταζομαι σαν να κλεινει για ωρα η μιση μηχανη, σωστα?

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paan71 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδη με ρωτησε και ο μακης στο συνεργείο, safe mode θα το καταλαβαινα αν έμπαινε, ετσι δεν ειναι? Το φανταζομαι σαν να κλεινει για ωρα η μιση μηχανη, σωστα?
    Aν ειχε μπει σε safe mode μαλλον δεν θα επαιρνε καθολου...Να ειναι καμια αντλια,τρομπα,τι να πω...
    Ι donut understeer...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP