Νομίζω στις καινούριες σειρές χρειάζεται με κάθε αλλαγή στα τακάκια, χρειάζεται αλλαγή και το καλώδιο. Τόσα λίγα χιλιόμετρα και χρειάζεσαι τακάκια;
Νομίζω στις καινούριες σειρές χρειάζεται με κάθε αλλαγή στα τακάκια, χρειάζεται αλλαγή και το καλώδιο. Τόσα λίγα χιλιόμετρα και χρειάζεσαι τακάκια;
Θεωρω οτι οταν εχεις ενα πισωκινητο αμαξι πρεπει να το μαθεις,να το ελεγχεις να βρεις τα ορια του και τα ορια σου.Στα πλαισια αυτης της εκπαιδευσης εμαθα ποσο αξιζουν τα ηλεκτρονικα απενεργοποιημενα και ενεργοποιημενα.Τι κανω σε παγο-βροχη.Επισης μιας και ειχα την δυνατοτητα να το τεσταρω σε ιδιωτικους δρομους,το φρενο το ειχα λιωσει στην αρχη μεχρι να μαθω να υπολογιζω σωστα κλπ κλπ κλπ..
.Ενα ακομα λαθος που μαλλον εκανα ηταν να τα λιωνω στην ανηφορα.
Δηλαδη,ανηφορικος ο δρομος με στοπ ερχοταν ο αλλος απο πισω,πατημα φρενο μεχρι να ''σφιξει'' γιατι φοβομουν μην μου φυγει προς τα πισω
.Γενικα αυτο το ''σφιξιμο'' του φρενου με εκανε να νιωθω πως το αμαξι δεν θα φυγει,και ειχα ενα αισθημα ασφαλειας.:Που πλεον αυτο το αισθημα εχει φυγει,αλλα εχω μαθει πως να μην το ''σφιγγω'' και να νιωθω ασφαλης...(για εμενα αλλα και για τους απεναντι).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη freddys : 28-12-13 στις 01:50
Νομίζω με χρέωσαν μόνο τα λάδια (6 λίτρα) και το φίλτρο λαδιού. 100 ευρώ όπως έγραψα.
Λογικά αν τους πας ένα λάδι προδιαγραφών bmw θα στο βάλουν αλλά δεν θα τους αρέσει γιατί χάνουν λεφτά. Πρόβλημα προφανώς δεν θα βγάλει το αμάξι άμεσα. Αλλά μακροπρόθεσμα όταν βάζεις λάδια εκτός προδιαγραφών δεν ξέρεις τι γίνεται. Ενημερωτικά τα λάδια αλλάχτηκαν πάλι με αυτά που ορίζει η bmw (longlife-04 5-30) δωρεάν.
Όσον αφορά τα τακάκια μετά από 16.000 χλμ στο δικό μου είναι σαν καινούρια (όπως και οι δίσκοι). Στον υπολογιστή του αυτοκινήτου μου βγάζει αλλαγή σε 60.000 χλμΣτην πόλη δεν οδηγάω νευρικά με άσκοπες επιταχύνσεις και μετά από 100 μέτρα ανούσια τσαρουχώματα. Σαν κόστος τόσο πρέπει να κοστίζουν σε επίσημο bmw service.