Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο Harisp +1 O Λευτέρης είναι Ο ψείρας... Πανέμορφο αμάξι. Το αγοράζεις με κλειστά μάτια... Του είπα για ανταλλαγή+διαφορά(υπέρ μου) με την 335 μου, αλλά δεν του έκανε το e92. Έχουν 330 Ε90 νομίζω οικογενειακώς
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stef : 27-12-13 στις 19:28
Detailing Madness
Πάντως άσχετα με το Ε39, Μ5 Ε60 facelift δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα και γενικά Μ5 Ε60 με λίγα χλμ...
Αρχικό μήνυμα απο stef Έχουν 330 Ε90 νομίζω οικογενειακώς Γενικά έχουν πολλά...
Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 το εχω δει από πολύ κοντά Βαγγελη, ένα διάστημα ήταν αραγμένο σε μάντρα της γειτονιας μου. https://allcars.car.gr/cars/view/1588428/ Ο μαντρας το εδινε χαμηλότερη τιμή από τον ιδιοκτητη εχει πολλά χιλιόμετρα (170 ή 190) και αμφίβολο ιστορικό. Από εξοπλισμό ειναι φούλ. Μόλις πήρα τηλ τον έμπορο. 170000 χιλιόμετρα . Ατρακαριστο λέει ... 16000 ευρω λέει... Του Λευτέρη αξίζει σιγουρα περισσότερο σαν επιλογη.
Αρχικό μήνυμα απο vagmag Μόλις πήρα τηλ τον έμπορο. 170000 χιλιόμετρα . Ατρακαριστο λέει ... 16000 ευρω λέει... Του Λευτέρη αξίζει σιγουρα περισσότερο σαν επιλογη. Καθε Δευτερα εχει δρομολογιο Θεσσαλονικη-Χιο.. Διαλεξε ποια Δευτερα σε βολευει και βαλε το Μ3 στο καραβι..
ΧΙΟΣ-CHIOS
giannis_compact (27-12-13)
Αρχικό μήνυμα απο zaharias Καθε Δευτερα εχει δρομολογιο Θεσσαλονικη-Χιο.. Διαλεξε ποια Δευτερα σε βολευει και βαλε το Μ3 στο καραβι.. Χρόνια πολλα . Ψάχνω κατι οικονομικό σε Μ5, για να κράτησω το Μ3.
Αρχικό μήνυμα απο vagmag Χρόνια πολλα . Ψάχνω κατι οικονομικό σε Μ5, για να κράτησω το Μ3. Χρόνια πολλά κατ'αρχάς! Μ'αρέσει που είσαι μερακλής, κατά δεύτερον!
vagmag (27-12-13)
Αρχικό μήνυμα απο vagmag Μόλις πήρα τηλ τον έμπορο. 170000 χιλιόμετρα . Ατρακαριστο λέει ... 16000 ευρω λέει... Του Λευτέρη αξίζει σιγουρα περισσότερο σαν επιλογη. αν δεις τα καθίσματα πως είναι θα προσθέσεις άλλες 100000χλμ. οι αρμοί του καπώ είναι παιχνιδιάρηδες και τα φανάρια φθηνά ιμιτασιόν
PANOS-E60 (27-12-13), vagmag (27-12-13)
Αρχικό μήνυμα απο vagmag Μόλις πήρα τηλ τον έμπορο. 170000 χιλιόμετρα . Ατρακαριστο λέει ... 16000 ευρω λέει... Του Λευτέρη αξίζει σιγουρα περισσότερο σαν επιλογη. Προχώρα σου Λευτέρη το Μ5 λέμε!!! Τι δεν καταλαβαίνεις και ψάχνεις Μ5 που δεν τα ξέρουμε?
Αρχικό μήνυμα απο stef Προχώρα σου Λευτέρη το Μ5 λέμε!!! Τι δεν καταλαβαίνεις και ψάχνεις Μ5 που δεν τα ξέρουμε? Όσο και να το γουστάρω... Θέλει 3000 φόρο πολυτελείας Και αλλα 1320 τέλη ... Δλδ 4320 για να κυκλοφορήσει και αυτα επι Χ 2 για τα επόμενα 2 χρόνια . Το αυτοκινητο αξίζει... Οι φόροι του οχι... Κλάψ... Λυγμ... Εγω εδω χαλιεμαι να πληρώσω τους φόρους του Μ3 ...
Κανονισμός του Φόρουμ