Χρόνια πολλά!!!
Λοιπόν όσον αφορά τη μικρή σκάλα μπορείς να βάλεις angel eyes στα φανάρια που έχεις με εύκολο τρόπο και χωρίς πολλά έξοδα, το έκανα πρόσφατα: https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...17489&page=105
Για τα φώτα πορείας μπορείς να βάλεις λάμπες τύπου xenon με 28¤ (αν θυμάμαι καλά) Phillips για να αποφύγεις τα xenon με μετασχηματιστές κλπ και ότι προβλήματα συνεπάγονται (γιατί όλα μα ΌΛΑ τα kit xenon έχουν ελαττώματα εκτός κι αν είναι εργοστασιακά) εκτός κι αν θέλεις να βάλεις ένα κιτ xenon αλλά καλό είναι να το ψάξεις αρκετά...
Όσον αφορά το κάψιμο από μεγάλες θερμοκρασίες που ανέφερες δεν τίθεται θέμα εκτός κι αν βάλεις πολύ ισχυρές λάμπες... Αν η ισχύς δεν ξεφεύγει πολύ από αυτήν που ήδη έχεις τότε δεν υπάρχει πρόβλημα...
Εγώ έχω κιτ xenon στην BMW και δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα φανάρια μου όπως κάψιμο, θολούρες κλπ και ο φωτισμός είναι πολύ καλύτερος από τις λάμπες xenon που έχουμε στο Vectra B... Αλλά και οι λάμπες του Vectra φωτίζουν πολύ καλύτερα από τις εργοστασιακές...Ανάλογα την βελτίωση που επιθυμείς!
Για τα φώτα πινακίδας πριν 3 μήνες έβαλα δύο λευκά led με 8¤ και το αποτέλεσμα άψογο...![]()