Βασιλη ακου τον Αλεξη. Και γω αυτον ακουσα και δεν εχασα.
Ρε συ ειναι δοκιμασμενο. 3 χρονια τωρα με το μποξτερ αυτο εκανα
Ίσως ο πόθος για την οδήγηση του αυτοκινητου που με κόπους αποκτήσαμε μας κάνει να ακουμε και να βλέπουμε τα πράγματα όπως μας αρέσει και όχι όπως είναι πραγματικα.
alexm (24-12-13), Bazil Van Sinner (26-12-13), bill_m3 (24-12-13), Kostas_1 (24-12-13)
Σημερα τα πΛερωσαμε... μενει ο Φορος Πολυτελειας..!!![]()
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Σημερα εσκασα τα 660 και μενει ο φορος πολυτελειας.εδω και ενα χρονο εχω παρει την αποφαση να οδηγω το αυτοκινητο οσο περισσοτερο μπορω.το ε30 το κινω ελαχιστα.θελω να απολαμβανω καθε στιγμη που το οδηγω,γιατι με αυτα τ που συμβαινουν δεν ξερεισ ποτε θ μπορει να χρειαστει να το αποχωριστεισ.καθε μερα το παιρνω στη δουλεια,ετσι και αλλιως απο γκαραζ σε γκαραζπαει και μαλιστα φυλασσομενο.ετσι και αλλιως η παραμικρη διαδρομη μεταφραζεται σε απολαυση.τελικα η bmw με χρεωσε πολυ λιγοτερο για αυτα που μου προσφερε ολα αυτα τα χρονια!
A8hnaios (24-12-13), alexm (24-12-13), VanVIC (24-12-13), Vassilis ///M (26-12-13), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (24-12-13)
880 σήμερα κι από μένα..
ένα σφίξιμο με έπιασε όταν τα έδωσα, αλλά με παρηγορεί η σκέψη πως για ακόμη ένα χρόνο θα κυκλοφορώ το κορίτσι μου
θελω να παραδωσω πινακιδες, ποια ειναι η διαδικασια?
Bmwfans 4 EVER
Πας εφορια με τις πινακιδες την αδεια κυκλοφοριας και 2 χαρτια που συμπληρωνεις εκει και εισαι ετοιμος καλο ειναι να εχεις και την ταυτοτητα μαζι σου.![]()
BILL007 (26-12-13)