Αυτη η δευτερη επιλογη με ενδιαφερει και εμενα.Εαν γνωριζει καποιος κατι συγκεκριμενο ας μας δωσει φωτα.
Αυτη η δευτερη επιλογη με ενδιαφερει και εμενα.Εαν γνωριζει καποιος κατι συγκεκριμενο ας μας δωσει φωτα.
Το ειχα κανει εγω και ειναι το εξης:
1. πληρωσα ΤΚ κανονικα.
2. μετά τις γιορτες - τελος ιανουαριου κατεθεσα πινακιδες. Τις ξαναπηρα τον Απριλιο για 1 μηνα και ξανακατεθεσα. Τις ξαναπηρα τον Ιουλιο για 2 μηνες και ξανακατεθεσα.
Ετσι πληρωσα Φ Πολ. για 4 μηνες (δηλαδη οσο η χρηση).
Υπόψην ότι ασφαλεια αν και υπάρχουν δυναοτητες για να πληρωνει κανεις σπαστα, ειχα επιλεξει να πληρωσω κανονικά για ολη τη διαρκεια του ετους
alexm (23-12-13), Samaro (24-12-13), VanVIC (23-12-13), Vassilis ///M (23-12-13)
Σημερα με πηρε φιλος με Μ3 Ε46 cabrio με αδεια του 2006 (κατασκευη του 02) που του το ειχα βρει εγω για να το αγορασει.
Τυπωσε τα τελη και του βγηκε 1100 σημα + 1600 Φ.Π νομιζω μου ειπε.Βαλε και ασφαλεια+σερβις+βενζινες=ζ λιστηκε και εβριζε ασταματητα,του ηρθε ο ουρανος στο κεφαλι και ενω τον ειχα προετοιμασει αν θελει να του βρω αγοραστη για να το δωσουμε.Ολα αυτα για μολις 5.000χλμ τον χρονο που κανει...
Υποψην,εχει πολυ καλη δουλεια δικια του.
insane in the ///Midbrain
Nαι ρε εσυ αυτο του ειπα,ειναι και αυτος νεος μπαμπας με κορουλα και αυτος (εχουνε 1 μηνα διαφορα με την δικια μου) και απο χρονο μηδεν κυριολεκτικα,πολλες ωρες δουλειες και αυτος και μηδενικος χρονος για να χαρει το αμαξι του.
mark e92 (23-12-13)
zizu (24-12-13)
Πραγματικα αν το πολλαπλασιασεις επι 2-3 χρονια που το εχει καποιος το αμαξι του τα τελευταια χρονια μαζι με την ασταματητη απαξιωση και πτωση τιμων μιλαμε για εναν κουμπαρα με αδεια πατο.
Παντως αρκετοι ακουω απο εδω και απο εκει εχουνε στραφει στα ιστορικα/κλασσικα και στα αγωνιστικα/track day cars.Απο ασχετες μαρκες αυτοκινητων οχι μονο απο BMW που μαλλον θα ητανε και περισσοτερο λογικο λογω κυβισμου.