Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 452

Θέμα: ios - Γενικη Συζητηση Νο.7

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Δράμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Δεν κάνετε με τίποτα προς το παρόν το jb στην ios 7 λόγω προβλημάτων.Τέθηκε σοβαρό θέμα αμφισβήτησης της ομάδας που το έφτιαξε αυτήν την φορά.Λεπτομέρειες εδώ .......https://www.iphonehellas.gr/50744/ta...-ios7-scandal/
    ///M-POWER

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

εγω μια χαρα το εκανα και μια χαρα δουλευει, σε iphone 5,και καλα για πειρατεια μιλανε, λες και πρωτα δε μπορουσαμε να κατεβασουμε οτι θελουμε, οτι να ναι

Rides
    0

Προεπιλογή

Ο πειρασμός είναι μεγάλος !!
    Ανάμεσα στην γαλοπούλα και στα μελομακάρονα, βρήκα χρόνο για αναβάθμιση του iphone 5 (που πρόσφατα αγόρασα απο τον Aceman) στην iOS 7.0.4 και στο " καπάκι " σε....Jailbreak με την evasi0n7.
    Ολα πάνε καλά και δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα εκτός απο το εξής :
    Μερικές φορές όταν έψαχνα πακέτα στο Cydia με "πέταγε" στο κατάστημα της Apple με τα παιχνίδια.
    Επειδή το συγκεκριμένο θεματάκι το διάβασα και στο φόρουμ του iPhonehellas.gr ελπίζω πως σύντομα θα βγεί κάποια διόρθωση.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    ..........................
    Ολα πάνε καλά και δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα εκτός απο το εξής :
    Μερικές φορές όταν έψαχνα πακέτα στο Cydia με "πέταγε" στο κατάστημα της Apple με τα παιχνίδια.
    Επειδή το συγκεκριμένο θεματάκι το διάβασα και στο φόρουμ του iPhonehellas.gr ελπίζω πως σύντομα θα βγεί κάποια διόρθωση.

1) .. Με συμβουλή απο το ιphoneehellas άλλαξα την ιδιοτητα μου απο User σε developer οπότε το πρόβλημα της διαφήμισης για παιχνίδια μετριάσθηκε.

2).. Παιχνίδι για BMWδάκιδες, δωρεάν στο iTunes , κι αυτό : BMW XDrive Challenge 2014.

5. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

Χρίστος (29-12-13)

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

το VPN διαβασα οτι εξασφαλιζει στο κινητο σιγουρια οτι δεν θα μου κλεψουν οτιδηποτε απο αρχεια και οτι αλλο!! επειδη δεν σκαμπαζω και παρα πολλα εσεις τι λετε ?? πρεπει να το εχω ενεργοποιημενο η οχι ? ειναι χρησιμο η οχι ? και τελος, καλα διαβασα οτι ειναι αυτη η χρησιμοτητα του ?
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsik.D. Εμφάνιση μηνυμάτων
    το VPN διαβασα οτι εξασφαλιζει στο κινητο σιγουρια οτι δεν θα μου κλεψουν οτιδηποτε απο αρχεια και οτι αλλο!! επειδη δεν σκαμπαζω και παρα πολλα εσεις τι λετε ?? πρεπει να το εχω ενεργοποιημενο η οχι ? ειναι χρησιμο η οχι ? και τελος, καλα διαβασα οτι ειναι αυτη η χρησιμοτητα του ?
    Ένα VPN μπορεί να δημιουργείται για τη λειτουργικότητα του δικτύου που βρίσκεται σε οποιοδήποτε δίκτυο, όπως η κοινή χρήση των δεδομένων και η πρόσβαση σε πόρους δικτύου, εκτυπωτές, βάσεις δεδομένων, ιστοσελίδες, κλπ. Ένας χρήστης VPN αντιμετωπίζει συνήθως το κεντρικό δίκτυο με τρόπο που είναι ταυτόσημος με το να συνδέεται άμεσα με το κεντρικό δίκτυο. Η τεχνολογία VPN μέσω του κοινόχρηστου Διαδικτύου έχει αντικαταστήσει την ανάγκη διατήρησης ακριβών μισθωμένων γραμμών τηλεπικοινωνιακών κυκλωμάτων σε ευρείες περιοχές εγκαταστάσεων του δικτύου.
    Η τεχνολογία VPN μειώνει το κόστος, επειδή δεν χρειάζεται φυσική μισθωμένη γραμμή για τη σύνδεση απομακρυσμένων χρηστών σε ένα intranet.

Τωρα οσο αναφορα την ασφαλεια,αν εχεις μοιραστει 1 κωδικο με εναν φιλο σου αν εχεις ανοιξει μια φορα τα δεδομενα bluetooth εισαι στοχος....Τωρα για να λεμε την αληθεια,αρχη των iPhones ηταν και η ασφαλεια.Αν καποιος κανει συγκριση malware Android vs Ios τοτε να δεις διαφορα.
    Στο πιο γενικο πλαισιο,εισαι οκ.Ηδη το εχει προβλεψει η Apple ωστε οι συνδεσεις που κανεις να εχουν μια Α κωδικοποιηση.(ασχετα που πλεον εχει αποδειχτει οτι τα iMessages μεσω wifi διαβαζονται χαλαρα απο την ιδια.)
    Για να μην σε παιδευω πολυ αν δεν εισαι σε μια εταιρια ή φοιτητης που εχει διπλωματικη ή κανει διδακτορικο και φοβασε τοσο πολυ (οτι καποιος θελει να κλεψει τα δεδομενα σου και να τα ερμηνευσει)κατσε για 2 λεπτα σε εναν υπολογιστη.
    Γιατι αλλιως κανενας δεν νομιζω να εχει ορεξη να κανει scan και να προσπαθει να κανει man in the middle attack χωρις να εχει να κερδισει κατι...

8. The Following 2 Users Say Thank You to freddys For This Useful Post:

Tsik.D. (07-01-14), Χρίστος (07-01-14)

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Χρίστος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θες δλδ σε ενα τηλεφωνο που η ζωη της μπαταριας ειναι στο 24ωρο για να μν πω 12ωρο για πολλους, να εχει vpn ενεργο????

Εχεις ιδεα ποσο ενεργοβορο ειναι???

Και ως ατομο που οπως λες δε σκαμπαζεις και πολλα εισαι σιγουρος οτι θες να μπλεξεις με virtual ???
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο freddys Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ένα VPN μπορεί να δημιουργείται για τη λειτουργικότητα του δικτύου που βρίσκεται σε οποιοδήποτε δίκτυο, όπως η κοινή χρήση των δεδομένων και η πρόσβαση σε πόρους δικτύου, εκτυπωτές, βάσεις δεδομένων, ιστοσελίδες, κλπ. Ένας χρήστης VPN αντιμετωπίζει συνήθως το κεντρικό δίκτυο με τρόπο που είναι ταυτόσημος με το να συνδέεται άμεσα με το κεντρικό δίκτυο. Η τεχνολογία VPN μέσω του κοινόχρηστου Διαδικτύου έχει αντικαταστήσει την ανάγκη διατήρησης ακριβών μισθωμένων γραμμών τηλεπικοινωνιακών κυκλωμάτων σε ευρείες περιοχές εγκαταστάσεων του δικτύου.
    Η τεχνολογία VPN μειώνει το κόστος, επειδή δεν χρειάζεται φυσική μισθωμένη γραμμή για τη σύνδεση απομακρυσμένων χρηστών σε ένα intranet.

Τωρα οσο αναφορα την ασφαλεια,αν εχεις μοιραστει 1 κωδικο με εναν φιλο σου αν εχεις ανοιξει μια φορα τα δεδομενα bluetooth εισαι στοχος....Τωρα για να λεμε την αληθεια,αρχη των iPhones ηταν και η ασφαλεια.Αν καποιος κανει συγκριση malware Android vs Ios τοτε να δεις διαφορα.
    Στο πιο γενικο πλαισιο,εισαι οκ.Ηδη το εχει προβλεψει η Apple ωστε οι συνδεσεις που κανεις να εχουν μια Α κωδικοποιηση.(ασχετα που πλεον εχει αποδειχτει οτι τα iMessages μεσω wifi διαβαζονται χαλαρα απο την ιδια.)
    Για να μην σε παιδευω πολυ αν δεν εισαι σε μια εταιρια ή φοιτητης που εχει διπλωματικη ή κανει διδακτορικο και φοβασε τοσο πολυ (οτι καποιος θελει να κλεψει τα δεδομενα σου και να τα ερμηνευσει)κατσε για 2 λεπτα σε εναν υπολογιστη.
    Γιατι αλλιως κανενας δεν νομιζω να εχει ορεξη να κανει scan και να προσπαθει να κανει man in the middle attack χωρις να εχει να κερδισει κατι...

ευχαριστω πολυ και τους 2 σας !! καλυψατε πληρως την ερωτηση μου. απλα επειδη ειναι η πρωτη μου επαφη με μηλοφωνο και το ειδα στις ρυθμισεις μου αναψε η περιεγεια!! το γκουγκλαρα και μολις διαβασα ποια ειναι η χρησιμοτητα του καταλαβα στο περιπου.. ετσι και απευθυνθηκα σε εσας για να καταλαβω τι ακριβως ειναι και αν μου χρειαζεται.. τελος, κατεληξα στο οτι δεν μου ειναι χρησιμο +οτι δεν θελω να μου τρωει την μπαταρια μιας και εχω μονιμως το 3G αναμμενο και ηδη η μπαταρια μου βγαζει δεν βγαζει 1 μερα... ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

10. The Following 2 Users Say Thank You to Tsik.D. For This Useful Post:

freddys (07-01-14), Χρίστος (07-01-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP