Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή Ζητείται εθελοντής για μεταφορά σκυλίτσας

Αναζητείται εθελοντής για τη μεταφορά μικρόσωμης σκυλίτσας από Χειμάδι (Λάρισα) στην Αθήνα, όπου έχει βρεθεί οικογένεια υιοθεσίας και το περιμένει ένα μήνα...

Το σκυλάκι θα βρίσκεται σε κλουβάκι μεταφοράς.

Θα καλυφθούν τα έξοδα της βενζίνης ή το εισιτήριό του στο τρένο.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ας επικοινωνήσει στο τηλ: 6999559070 (Σταματάκη Αλεξάνδρα)

https://www.nooz.gr/noozpets/ziteita...fora-skulitsas

Κάποιοι είναι εξαιρετικοί Άνθρωποι

2. The Following 6 Users Say Thank You to PapajimG For This Useful Post:

aristent (23-12-13), Bazil Van Sinner (23-12-13), BILL007 (22-12-13), bill_m3 (22-12-13), chrisgiapz3 (23-12-13), hades7 (22-12-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

https://www.newsit.gr/default.php?pn...259356&catid=3

Πραγματικά μυρμήγκιασε το κεφάλι μου. Ισχύει κάτι τέτοιο; Δεν έχω διάθεση να το ψάξω καν.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή «Ψαλίδι» 44,5 % σε χρέος Λαρισαίου δανειολήπτη

23 Δεκεμβρίου 2013
    «Ψαλίδι» 44,5 % σε χρέος Λαρισαίου δανειολήπτη

Η υπόθεση αφορά οφειλές ύψους 135.072,58 για μέλος της Κίνησης Δανειοληπτών Λάρισας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κίνησης: «Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η υπΆ αρ. 71/2013 απόφαση του Ειρηνοδικείου Λάρισας που αφορά συνταξιούχο στρατιωτικό, τον υπεύθυνο εφέδρων της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύμφωνα με την απόφαση οι συνολικές οφειλές του συνταξιούχο δανειολήπτη ήταν 135.072,58 ΕΥΡΩ σε δύο τράπεζες, ο οποίος διέθετε διαθέσιμο μηνιαίο εισόδημα 1.072 ΕΥΡΩ και το δικαστήριο έκρινε ότι

α) σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 1 του Ν. 3869/2010 δεν πρέπει να διαταχθεί η εκποίηση του αυτοκινήτου του διότι είναι μικρής αξίας και χρησιμοποιείται για τις μετακινήσεις αυτού και της οικογένειάς του.

β) διατάσσεται να καταβάλει για την μεν πρώτη πιστώτρια ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ το ποσό των 455,11 ΕΥΡΩ επί 48 μήνες ,για το δε δεύτερο ΝΕΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ το ποσό των 44,89 ΕΥΡΩ επί 48 μήνες.

Γ) εξαιρεί από την εκποίηση το ½ εξ αδιαιρέτου μίας οικίας που είναι η κύρια κατοικία του και επιβάλει την υποχρέωση να καταβάλλει για τη διάσωση προς την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡAΠΕΖΑ το ποσό των 354,17 ΕΥΡΩ επί 144 μήνες.

Σημειώνουμε ότι πριν την έκδοση της απόφασης υπήρχε παρακράτηση από την σύνταξη του, ποσού 268 ΕΥΡΩ από το δεύτερο ΝΕΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ έναντι τώρα που θα καταβάλει 44,89 ΕΥΡΩ επί 48 μήνες.

Επομένως το ποσοστό διαγραφής των συνολικών οφειλών του φτάνει το 44,5 %.

Πηγή: https://www.onlarissa.gr/2013/12/23/...ou-daniolipti/

Γινονται και τετοια τελικα.....δικαιο ή αδικο???

Ειχα δυο ατομα μια μερα στο μαγαζι μου που μαλωνανε για παρομοιο θεμα.

Ο ενας ηταν ξαδερφος μου,ανεργος εδω 5 χρονια,αφου εκλεισε το μαγαζι του(λουστρα επιππλων) με αδυναμια πληρωμης δανειου 1ης κατοικιας και αλλα πολλα χρεη(Δεη, κλπ.)

αυτος υποστηριζε οτι ειναι μονοδρομος το κουρεμα των δανειων,αφου δεν εχει να λαβει η τραπεζα απο τους "μη εχοντες" δανειοληπτες και ο αλλος ηταν συνταξιουχος, πρωην επαγγελματιας με 45χρονια ασφαλιση, με ολες τις οφειλες του πληρωμενες ,με καταθεση σε τραπεζα ενα καλο ποσο και αγανακτουσε που του ελεγε ο ξαδερφος οτι το κουρεμα των δανειων θα επιφερει και κουρεμα καταθεσεων!!!!....δεν προκειτε να χασουν οι Τραπεζες!!!

Ωρε χαμος!!!!
    Ο συνταξιουχος του "χωνοτανε" οτι αμα δεν εχει πλανογραμμα για αποπληρωμη μακροχρονιου δανειου τι στο καλο το πηρε???

Ο ξαδερφος :"και τι θες να κανω? ....εγω εφερα την κριση!!!"

Ο συνταξιουχος καταθετης:"δηλαδη εγω που ειμαι νοικοκυρης και μαζευα λεφτα για τα παιδια μου,θα τα "μοιραστω" μαζι σου γιατι εσυ εισαι ΓΤΠΚ"

τι να σας πω???....μιλαμε για γελια και για κλαμματα μαζι!!!

5. The Following 5 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

doctore (24-12-13), freddys (26-12-13), Leonidas_E39 (25-12-13), oldcarskickass (24-12-13), Ptboul (24-12-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP