Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 39

Θέμα: Σειρά 1 ναί ή όχι???

Περιοχή
    -
    Rides
    1

Arrow Post by Nurburgring

Το μονο που εχω να πω για τον Ασσο ειναι οτι οταν βγηκε πηγαινα να κανω εμετο και τωρα τον βλεπω σε alpine white και παθαινω! Δεν ξερω πως μου αλλαξε ετσι μαλλον το συνιθησε το ματι μου αλλα παθαινω πλακα οταν βλεπω ασσο ασπρο με ωραια ζαντα!
    -

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nurburgring Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το μονο που εχω να πω για τον Ασσο ειναι οτι οταν βγηκε πηγαινα να κανω εμετο και τωρα τον βλεπω σε alpine white και παθαινω! Δεν ξερω πως μου αλλαξε ετσι μαλλον το συνιθησε το ματι μου αλλα παθαινω πλακα οταν βλεπω ασσο ασπρο με ωραια ζαντα!
    Ακριβως το ιδιο ενιωθα κ εγω,πριν το δω κ το αποκτησω ετσι οπως το περιγραφεις κ με πολλα + ακομα ομως!!!
    Ι donut understeer...

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω θεωρω οτι ο ασσος στην εκδοση που τον εχω εγω και για την χρηση που τον εχουμε ειναι φοβερος, η ποιοτητα του ειναι αρκετα καλη, εξαιρουμενων καποιων τριγμων που και σε αυτους βρηκαμε απο που ηρθαν και φτιαχτικαν, το αμαξια σου κανει ολα τα χατιρια, παει καλα (για 1600) και δει αυτοματο!!!, ειναι ομορφο (για μενα), ειναι οικονομικο (οχι το αυτοματο),και γενικα απο το δικο μου δεν ειχα τετοια πατραπονα ετσι που να αλοιωναν την εικονα του ασσου στα ματια μου, πλην οπως ειπα και πιο πανω, λεπτομεριων......

Οποτε ναι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τον ασσο και γω και η γυναικα μου η οποια θα τον αλλαζε λεει μονο με τον αντικαταστατη του
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Κάπου στην θάλλασα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    εξαιρουμενων καποιων τριγμων που και σε αυτους βρηκαμε απο που ηρθαν και φτιαχτικαν,

Τα λάστιχα στα παράθυρα φαντάζομαι εννοείς???
    Έχετε οδηγήσει ποτέ 36.000 άλογα σε βρεγμένο?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nautilos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα λάστιχα στα παράθυρα φαντάζομαι εννοείς???
    οχι...εμενα ακουγοταν τριγμοι απο τον αεραγωγο εμπρος δεξια στο ταμπλο .....και τελικα ηταν τα πλαστικα προστατευτικα της κολωνας του παρ μπριζ.
    τα οποια και ηρθαν νεα με εγγυηση.
    Οσο για το τριξιμο απο τα παραθυρα που και εγω νομιζα οτι ερχοταν απο εκει....τελικα ηταν α[πο τα λαστιχα περιμετρικα της πορτας, που με ενα σπρευ σιλικονης εφτιαξαν

Περιοχή
    Κάπου στην θάλλασα
    Rides
    1

Προεπιλογή

οχι...εμενα ακουγοταν τριγμοι απο τον αεραγωγο εμπρος δεξια στο ταμπλο .....και τελικα ηταν τα πλαστικα προστατευτικα της κολωνας του παρ μπριζ.
    Οσο για το τριξιμο απο τα παραθυρα που και εγω νομιζα οτι ερχοταν απο εκει....τελικα ηταν α[πο τα λαστιχα περιμετρικα της πορτας, που με ενα σπρευ σιλικονης εφτιαξαν

Εμένα οι τριγμοί φεύγουν μόλις το πλύνω και το καθαρίσω χωρίς καμία πλάκα!!!

Περιοχή
    Κάπου στην θάλλασα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και να μετά από 5 χρόνια ζωής ο Άσσος έφτασε το 1 εκατομύριο αυτοκίνητα

https://www.worldcarfans.com/1100413...-of-production

Rides
    1

Προεπιλογή

Πολύ καλό αυτοκίνητο μόνο που στο νέο μοντέλο έχω την προσδοκία να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο εμφανισιακά. Η συμπεριφορά του στο δρόμο είναι άριστη και πραγματικά παραπέμπει σε όχημα μεγαλύτερης κατηγορίας και οδηγικά και σε επίπεδα ποιότητας, συναρμογής. Αν έπαιρνα αυτοκίνητο σε αυτήν την κατηγορία σίγουρα στην 1 θα κατέληγα!
    When people talk, listen completely. Most people never listen. Ernest Hemingway

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή bmw σειρα 1... εφτασε τις 1000000 μοναδες!!!

ο γνωστος μας Ασσος επιασε το 1000000 μοναδες παραγωγης!!! αυτο απο μονο του κατι λεει και μεταφερει ενα μυνημα στους επικριτες του!!!
    Καλη συνεχεια!!!

https://www.i-live.gr/news-bmw-1-series-hit-1-million/
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 17-04-10 στις 18:31 Αιτία: ενωση σχετικων θρεντς

Rides
    0

Προεπιλογή

Ξανα επανερχομαι στο θεμα με το τριξιμο απο το παραθυρο του συνοδηγου.......
    Το τριξιμο προερχετε απο την επαφη του παραθυρου με το επανω μερος στο λαστιχο του πλαισιου της πορτας......, εαν το αφηνω ανοιχτω εστω και 2 χιλιοστα τοτε δεν τριζει καθολου, αλλα αυτο προσφερει εναν πολυ ενοχλητικο αεροδυναμικο θορυβο μετα τα 80χλμ.....
    Εχει κανεις καμια ιδεα τι να κανω, εκτος απο αλλαγη η σιλικονη σπρευ (μετα απο μια μερα δεν κανει τιποτα, ξανα τριζει)

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP