Αρχικό μήνυμα απο
Kostas Maras
Να γραψω κι εγω με την σειρα μου ότι στις 24/12/99 αγορασα το αμαξι μου e36 compact αφηνωτας πισω αρχικα ένα Mini 1300 με καρμπυρατέρ de tomaso και τελευταια ένα starlet πισωκινητο με μοτερ 1500 με δυο διπλα weber.......εεεεε τι περιμενα από το μπεμβεδακι μου να ξεμπαζωνω την ασφαλτο;.......ξενερωσα αλλα εγινα αποστειρωμένος......αφου περασαν τα χρονια αποφασισα να βελτιωσω το αμαξακι μου κι αφου το τουρμπισα ανεπιτυχως εμπαξα το 3λιτρο από 46αρι......εμπαξα......εμπαξα..... ι αρχισα το ελάφρωμα αφαιρώντας ότι δεν χρειαζεται......άλλο αμαξι και χωρις να εχω ζυγιστει υποθετω πει στα 1150 κιλα με περιπου 260 αλογάκια και γουστάρω παρα πολύ.........αυτά τα λιγα από εμενα και θα συμφωνησω με την αποψη του φιλου που ανοιξε το θεμα.

Αρχικό μήνυμα απο
Kostas Maras
και συμπληρωνω επισης ότι παρολη την διαιτα που υπεστη το αμαξι μου διατηρεί και την οποια πολυτελεια εχει......δηλαδή ντριφταμαξο δεν είναι κι ουτε θα γινει διοτι είναι ερωτας........και πρεπει να κυκλοφορει ομορφα!
Ενα Ε36 κομπακτ 323 ειναι στα 1255 κιλα,δλδ περιπου 130 κιλα ελαφρυτερο απο ενα αντιστοιχο κουπε Ε36.....Αν το'χεις γδυσει εντελως υπολογιζε 100-150 κιλα κατω απο δερματινα,επενδυσεις,μοκετ ες,κλιματισμο κτλ....και μετα προσθεσε ξανα αυτα που εβαλες για να οδηγειται τ'αμαξι,πχ μπακετ καθισματα....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....