Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 66

Θέμα: Turbodog......ενα αυτοκινητο....μυθος...!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

να πω ενα μπραβο στον δημητρη για το αμαξι που εχει φτιαξει ειναι πραγματικα τερας, και το σημαντικοτερο δουλευει ρολοι. ειχα την τυχη να το οδηγησω και ειναι πραγματικα πυραυλος. επισης ειχα την ατυχια να κανουμε ενα πατημα μεταξυ μας (τελιος μαμα ε46 μ3) και ειτανε λες και εβαζε κοντρα μ3 με 320 εφαγα τον μισο βασιλοπουλο χαχαχαχαχαχα βεβαια το αμαχι του φοραει και το παλιο μου τελικο eisenmann και εχει παρει τουλαχιστον 40 αλογα απο αυτο γιαυτο και παει ετσι!!!!!!

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEO Εμφάνιση μηνυμάτων
    να πω ενα μπραβο στον δημητρη για το αμαξι που εχει φτιαξει ειναι πραγματικα τερας, και το σημαντικοτερο δουλευει ρολοι. ειχα την τυχη να το οδηγησω και ειναι πραγματικα πυραυλος. επισης ειχα την ατυχια να κανουμε ενα πατημα μεταξυ μας (τελιος μαμα ε46 μ3) και ειτανε λες και εβαζε κοντρα μ3 με 320 εφαγα τον μισο βασιλοπουλο χαχαχαχαχαχα βεβαια το αμαχι του φοραει και το παλιο μου τελικο eisenmann και εχει παρει τουλαχιστον 40 αλογα απο αυτο γιαυτο και παει ετσι!!!!!!
    Του ειχες κανει καλο στρωσιμο του τελικου φαινεται! Να ευχαριστησω το φιλο GEO για την βοηθεια, μιας και για να 'ανοιξει' το τελικο πριν μου το παραδωσει εφαγε ατελειωτα βραδυα πηγαινοντας πανω-κατω στο Βασιλοπουλο ωστε να παρει τις σωστες θερμοκρασιες

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP