Eγω ειμαι στην αντιδραση,οχι οτι δεν θα μου λειψει,αλλα με δικο μου αυτοκινητο πηγα στην εφορια για την καταθεση.
Για τους υπολοιπους λυπαμαι πολυ,δεν θελω ουτε να το φανταστω....
Ωπα Ωπα δηλαδη αν υποθεσουμε οτι ολο το 14 το κρατησω μεσα θα ρθουν μετα απο δυο χρονια και θα μου ζητησουν ΤΙ? Ισχυει κατι τετοιο?Αν ειναι ετσι να παω για διαγραφη και να αρχισω την εγχειρηση απο φετο!![]()
330Ci STEPTRONIC (16-12-13), Ptboul (16-12-13)
αφου λενε οτι ο φορος ειναι βαση τεκμηριου ....5-10% τι διαολο θα χρεωσουνε αφου χωρις πινακιδες δεν εχει χρηση για τεκμηριο??
θα τρελαθουμε τελειος ειναι σιγουρο αυτο?
Ωπα Ωπα δηλαδη αν υποθεσουμε οτι ολο το 14 το κρατησω μεσα θα ρθουν μετα απο δυο χρονια και θα μου ζητησουν ΤΙ? Ισχυει κατι τετοιο?Αν ειναι ετσι να παω για διαγραφη και να αρχισω την εγχειρηση απο φετο![/QUOTE]
και εγω το ιδιο...
Bazil Van Sinner (16-12-13)
Bazil Van Sinner (16-12-13)
Εδώ λέει ότι το εξετάζουν (2η παράγραφος). Κάπου όμως το είχα διαβάσει ότι θα ισχύσει.
Κάντε και εσείς κανένα τηλ. στις ΔΟΥ να διασταυρώσουμε.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
μιας και σας βρηκα ευκαιρους για τον ματρακα που τον ειχα 7 μηνες το 2012 θα πλεροσω φορο πολυτελειass?
αντε γεια...
Ptboul (16-12-13)
Bazil Van Sinner (16-12-13), bill_m3 (16-12-13), Kostas_1 (16-12-13), Ptboul (16-12-13), VanVIC (16-12-13)
Ρε Πανο μην τρελαίνεις τον κοσμο.
Δεν ισχυει αυτο που λες. Φορο Πολ. πληρωνεις μονο για το διαστημα που εχεις πινακιδες