Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 81

Θέμα: Ετσι ξεκινησα λοιπον...ετσι ξεκινησα.

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Mαρκόπουλο Αττικής
    Rides
    1

Talking

Το πρώτο αμάξι που έπιασα στα χέρια μου σε ηλικία 12 χρονών ήταν ένα Renault Clio 96' μαθαίνοντας το κλασικό άφημα του συμπλέκτη σε μια αλάνα μαζί με τον πατέρα μου και την 10χρονη τότε αδερφή μου

Μέχρι τώρα έχω οδηγήσει και το Golf mk5 της μάνας μου,το Transporter της δουλειάς και το Polo Classic του παππού μου (VAG υπόθεση..) που είναι ουσιαστηκά το "δικό μου" για αρχή αμάξι..μαλακίες και τέτοια δεν έχω κάνει γιατί αμα γίνει στραβή ούτε μηχανάκι δεν θα έχω μετά οπότε με κόβω λεωφορεία και δεν θέλω..

Δεν ξέρω αν είναι απλά τύχη...το 94 είχε ο πατέρας μου ένα Μ3 Ε30 λευκό γνήσιο απο Γερμανία.Αφού δεν μπόρεσε να βγάλει πινακίδες το έδωσε σε εναν επιχειρηματία στις 18 Φεβρουαρίου του 95'.Την επόμενη μέρα αφού γεννήθηκα δηλαδή...και την επόμενη πήρε ένα Clio mk1 2πορτο λευκό και αυτό όπου και με έφερε απο το μαιευτήριο.

Το πρώτο αμάξι που έπιασα στα χέρια μου ήταν ένα άλλο Clio ίδιο όμως με το προηγούμενο και το αμάξι που λαχταρώ να βγάλω τώρα βόλτα και με περιμένει είναι το Μ3!!!

Μια φωτογραφία τότε στα 12-13 πίσω απο το τιμόνι του Clio.
    Attached Images Attached Images
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο teo21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θέμα είναι ότι ο ήχος του S54 δε συγκρίνεται με τίποτα!

2. The Following 5 Users Say Thank You to Vasilis M3 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (15-12-13), chrisgiapz3 (15-12-13), HLIAS - E36 (17-12-13), nikos1400 (15-12-13), Ptboul (16-12-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP