Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 81

Θέμα: Ετσι ξεκινησα λοιπον...ετσι ξεκινησα.

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλκιδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τελικα μαθαμε αρκετοι να οδηγαμε σε Ε30.Ετσι και εγω λοιπον.Ειχε ο μπαμπας μια 318ι Μ40 τετραπορτο βεβαια, την οποια την ειχε απο καινουργια.Τελος παντων γυρω στο 2003 παρεδωσε πινακιδες και το αφησε το αμαξι αραχτο, για να το παρει ο αδερφος μου στα 18 του.Παρεπιπτωντος το αφησε στην ακρη γιατι πηρε μια αλλη Ε30 Μ42 με παρα πολλα εξτρα απο τον προηγουμενο.
    Ετσι εγω και ο αδερφος μου ειχαμε πλεον ενα ''παιχνιδι'' αραγμενο να μας περιμενει.
    Το ευχαριστηθηκαμε απο τα 15 μας, μεχρι που πηρε διπλωμα ο αδερφος μου στα 18 και το πηρε αυτος.Δεν αντεξε και πολυ ομως, αφου ενα χρονο αργοτερα,ειμαστε μεσα και ανοιγουμε με ενα Ε36.Γυρω στα 140 εσκασε το πισω λαστιχο και ο αδερφος μου δεν ειχε αρκετη εμπειρια για να αντιδρασει καταλληλα.Το αποτελεσμα χτυπησαμε σε κατι βραχια στην ακρη του δρομου, τρεις τουμπες και συρθηκαμε με την οροφη καμια 50 αρια μετρα.Ευτυχως φορουσαμε ζωνη και την γλιτωσαμε με λιγα πραματα.Το αμαξι παλι.
    Θυμαμαι χαρακτηριστικα την φραση του πατερα μου, οταν ειδε τον αδερφο μου να κλαιει επειδη κατεστρεψε το αμαξι.Του ειπε:''Το αμαξι την εκανε την δουλεια του.Μου εσωσε τα παιδια μου''.Πολλες αναμνησεις με το συγκεκριμενο αμαξι.Μετα απο αυτο πηρα το Ε36 στα 20 μου.Πλακα πλακα δεν εχω οδηγησει αλλο αμαξι εκτος απο BMW.Αντε και κανα δυο φορες το clio του αδερφου μου.
    Αυτα και απο εμενα.

2. The Following 9 Users Say Thank You to JimE36 For This Useful Post:

A8hnaios (15-12-13), Bazil Van Sinner (15-12-13), bill_m3 (16-12-13), chrisgiapz3 (15-12-13), Dermatis (15-12-13), gregE36 (15-12-13), HLIAS - E36 (17-12-13), Leonidas_E39 (16-12-13), nikos1400 (15-12-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP