H πρώτη μου επαφή με αυτοκίνητο ήταν το 2004 (6η δημοτικού) στο φορτηγάκι μας Nissan Vanette του '81 (1500cc, πισωκούνα)
imgurl
Από εκείνο το καλοκαίρι που είχα οδηγήσει 2-3 φορές το φορτηγάκι (με τον πατέρα μου συνοδηγό) πήρα απλά μια ιδέα και για διάστημα ενός περίπου χρόνου δεν έτυχε να ξανακαθίσω στη θέση του οδηγού...
Στα 14 μου (αν υπολογίζω σωστά), 27 Νοεμβρίου 2005 είχα πάρει για πρώτη φορά το Vectra (του '96, οικογενειακό μας αυτοκίνητο) και μάλιστα σε εθνική και έφτασα μέχρι και το σπίτι όπως επίσης και πάρκαρα κιόλας!!!
imagen
Από τότε ξεκίνησα να οδηγάω συστηματικά...Το Vectra μου έμαθε να οδηγάω, είναι όλη μου η εμπειρία, όλοι μου οι πειραματισμοί, έχει ζήσει κάθε μου τρέλα και γι' αυτό είναι και θα είναι το αυτοκίνητο της καρδιάς μου...
Έχω κάνει τα απίστευτα με αυτό το αυτοκίνητο!
Ήταν η προέκτασή μου... Είχα φτάσει σε σημείο να φεύγω σε στροφές (χωρις χειρόφρενα και μ@λ@κίες) με τα τέσσερα και να ελέγχω απόλυτα που ακριβώς πατάει το αυτοκίνητο και πως θα αντιδράσει...
Και δεν είναι καθόλου εύκολη μία τέτοιου είδους οδήγηση με ένα τέτοιο όχημα που αν φύγει έστω και λίγο από το δρόμο, άντε να το συμμαζέψεις...
Τώρα όποτε το παίρνω καμιά βόλτα απορώ με τον εαυτό μου πως δεν είχα σκοτωθεί με αυτά που έκανα κι όμως τότε παρόλα αυτά αισθανόμουν απίστευτη σιγουριά για τις αντιδράσεις και τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου...
Το αυτοκίνητο αυτό με έχει "σημαδέψει"...!
Υ.Γ.: Πολύ ωραίο το θεματάκι...!![]()

Έχω κάνει τα απίστευτα με αυτό το αυτοκίνητο!
Ήταν η προέκτασή μου... Είχα φτάσει σε σημείο να φεύγω σε στροφές (χωρις χειρόφρενα και μ@λ@κίες) με τα τέσσερα και να ελέγχω απόλυτα που ακριβώς πατάει το αυτοκίνητο και πως θα αντιδράσει...

Απάντηση με παράθεση