Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 40

Θέμα: Ιδέες για να γίνουμε καλύτεροι

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E60_Arkadia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nα αφήνουμε τους πεζους να διασχιζουν τον δρομο..είναι κατι πολύ απλο που ο Ελληνας πρεπει σιγα σιγα να αρχισει να το κανει.Στο εξωτερικο που ζουσα μου φαινοταν απολυτα φυσιολογικο,εδω εκνευρίζομαι αφανταστα γτ δε σταματα κανεις..όχι σε ταχειας κυκλοφοριας κτλ
    Eχει τυχει πολλες φορες να εχω σταματησει σε διαβαση πεζων κ ο πεζος να με κοιταει σαν χανος κ να μην κανει τιποτα,να του κανω νοηματα να περασει τπτ,να ειμαστε οι δυο μας κ να κοιταζομαστε,μια φορα περασα εγω γιατι δεν εκανε τπτ τελικα...

Οταν αναγκαστικα θελουμε να τιναξουμε κατι απο το μπαλκονι,κοιταμε πρωτα κατω για διερχομενους και οταν πλενουμε το μπαλκονι να ειμαστε ιδιαιτερα προσεκτικοι.

Οι φιλοζωοι που βγαζουν βολτα τα σκυλακια τους,να τα εχουν δεμενα κ να τα ελεγχουν παντα,εχω δει λυμενο σκυλι(δεν ηταν αδεσποτο)να ορμαει χωρις λογο σε βεσπα με διπλο σταντ κ να την ριχνει κατω,απεκτησε κατι γραντουνιες στα πλαινα πλαστικα,σταματησα το αφεντικο του σκυλου,ειδοποιησα τον ιδιοκτητη της μηχανης καθοτι απλα ετυχε να γνωριζω που μενει,δεν τον ηξερα προσωπικα κ τα βρηκαν μεταξυ τους,
    να μην τα αφηνουν να εχουν αυτη την "ιδιαιτερη" επαφη με σταθευμενα αμαξια η μηχανες να συλλεγουν τα προιοντα της αλλης "μεγαλης απελευθερωσης" σε σακκουλιτσα κ να την πετανε σε ενα καδο απορριμματων.

Οι πεζοι να μην καθονται στα ξενα σταθμευμενα αμαξια(καπω,φτερα,πορτμπαγ αζ) οταν ουτε καν οι ιδιοκτητες αυτων δεν καθονται ετσι στα αμαξια τους.
    Ι donut understeer...

2. The Following 9 Users Say Thank You to Nick bmwlover For This Useful Post:

aristent (13-12-13), Bazil Van Sinner (17-12-13), chrisgiapz3 (13-12-13), jkourkoulis (13-12-13), michaelp900 (17-12-13), Ptboul (17-12-13), vagmag (13-12-13), Vasilis M3 (17-12-13), zaharias (13-12-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP