Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 67

Θέμα: M3 E36 321 supersprint

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΜΙΧΑΛΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    .. αλλα με προγραμμα φιλτρο και χαμηλα εχασε αισθητα!Ολ αυτα βεβαια χωρις δυναμομετρηση απλα σε δοκιμες με αλλο ιδιο!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο konstantinaM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    .......οχι οπως εγω την πατησα ο μ@λακας μια φορα με ενα προγραμμα εσκασα 350 κ το αμαξι πηγαινε χειροτερα κ μετα αυτος που μου το εβαλε μου ελεγε παπατζες οτι φταιει το αμαξι οχι το προγραμμα που μου εβαλε...μου χαλασε τα ψηλα κ ειχε δωσει πολυ χαμηλα...κ επρεπε να ξανα σκασω αλλα 350 για να γινει σωστο...
    ...πρόγραμμα ρε παιδιά σε αυτό το αυτοκίνητο;;...δεν σας φτάνουν τα αλογάκια του;;;
    Ε36 M44Β19

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 6ylinder Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...πρόγραμμα ρε παιδιά σε αυτό το αυτοκίνητο;;...δεν σας φτάνουν τα αλογάκια του;;;
    Προσωπικα με εφταναν αλλα οταν κανεις παρεα με τον Γκινη στο τελος αγοραζεις τ'αυτοκινητα του διοτι παντα πισω θα εισαι

3. The Following User Says Thank You to ΜΙΧΑΛΗΣ For This Useful Post:

Panos 316T (16-12-13)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Προσωπικα με εφταναν αλλα οταν κανεις παρεα με τον Γκινη στο τελος αγοραζεις τ'αυτοκινητα του διοτι παντα πισω θα εισαι
    Γκινης=E36 M3 USA..!!!!!

Θεος..!!!! Χαχαχαχα..!! Εχει χασει το μετρημα απο τα τοσα BMW που εχει αλλαξει..!!!!!!!!

Τραβα και κανα βιντεο αμα μπορεις..!!!
    ΧΙΟΣ-CHIOS

5. The Following 2 Users Say Thank You to zaharias For This Useful Post:

A8hnaios (13-12-13), Panos 316T (16-12-13)

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 6ylinder Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασικα εγω ηθελα να διορθωσω τα χαμηλα γιαυτο το εβαλα.......
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ο παναγιωτης οντως ειναι
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Δυναμομετρηθηκε το αυτοκινητο, τοποθετηθηκε το τελικο, απο εβδομαδα που θα γινει επαναληψη της δυναμομετρησης θα δουμε και αν στην πραξη εχασε. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι οτι τωρα ακουω ηχο (ελαφρο μπασο) στο ρελαντι και μεσα στην καμπινα αλλα και απ' εξω, η αλλαγη στον ηχο ειναι αισθητη ιδιαιτερα οταν παταω τερμα. Μεχρι και η κορη μου(7 μηνων) καταλαβε διαφορα. Την πηγα βολτα και καθοταν καπως ετσι

9. The Following 6 Users Say Thank You to ΜΙΧΑΛΗΣ For This Useful Post:

A8hnaios (16-12-13), Bazil Van Sinner (16-12-13), limnios.m3 e36 (17-12-13), Nick bmwlover (16-12-13), Panos 316T (16-12-13), zaharias (16-12-13)

Περιοχή
    Κιατο Κορινθιας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Καλημέρα έμαθα έγραψε καλό νούμερο!! επάνω στο δυναμομετρο το 321 Μιχάλη.
    Μπράβο αυτό θα πει υγειης κινητήρας 15+++ ετών!!!! Το είχε καλοσυντηρημενο ο !! Χαχαχα!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο beck m power Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα έμαθα έγραψε καλό νούμερο!! επάνω στο δυναμομετρο το 321 Μιχάλη.
    Μπράβο αυτό θα πει υγειης κινητήρας 15+++ ετών!!!! Το είχε καλοσυντηρημενο ο !! Χαχαχα!!!!

Μαθευτηκε κι ολας;;;η αληθεια ειναι ο προγραμματιστης που εκανε την δυναμομετρηση περιμενε 15 αλογα κατω συμφωνα με αλλα που εχει μετρησει. Εγω οχι. Παντως για να λεμε την αληθεια δεν ειναι δυνατον κανενα αμαξι (bmw και μη) εκει να μην εχει δειξει τα εργοστασιακα του αλογα. Οχι οτι θα αλλαζε κατι για μενα διοτι ξερω πως παει το δικο μου στον δρομο. Μηπως αληθεια γνωριζει κανεις απωλειες ποσο ειναι στο δικο μου για να υπολογισω τροχο;;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΜΙΧΑΛΗΣ : 16-12-13 στις 08:28

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μαθευτηκε κι ολας;;;η αληθεια ειναι ο προγραμματιστης που εκανε την δυναμομετρηση περιμενε 15 αλογα κατω συμφωνα με αλλα που εχει μετρησει. Εγω οχι. Παντως για να λεμε την αληθεια δεν ειναι δυνατον κανενα αμαξι (bmw και μη) εκει να μην εχει δειξει τα εργοστασιακα του αλογα. Οχι οτι θα αλλαζε κατι για μενα διοτι ξερω πως παει το δικο μου στον δρομο. Μηπως αληθεια γνωριζει κανεις απωλειες ποσο ειναι στο δικο μου για να υπολογισω τροχο;;
    Υπολογιζε χοντρικα γυρω στο 12% αν και καλυτερα να πας και σ'ενα δυναμομετρο που μετραει στο μουαγιε οποτε να ξερεις με σχετικη ακριβεια και τα 2 μεγεθη πλεον.Αν και πιστευω ελαχιστη σημασια εχει για σενα η μετρηση στον τροχο πλεον,εφοσον αποδεδειγμενα τ'αμαξι ''ξυριζει'' και ειναι μπροστα απο αλλα Ε36-Ε46 παρομοια...
    Υ.γ μπας και ο Παναγιωτης εχει πειραξει συμπιεση???
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP