και εγω το κομπρεσσερ θα εβαζα....δεν ξερω ομως,κατι μου λειπει!!!
κατ'εμε, "ειναι πολλα τα λεφτα Αρη"για να βλεπεις 400σια!!!
Ο Γεωργιου ηταν που ειχε σε Ε92 Μ3 G-Power....
και εγω το κομπρεσσερ θα εβαζα....δεν ξερω ομως,κατι μου λειπει!!!
κατ'εμε, "ειναι πολλα τα λεφτα Αρη"για να βλεπεις 400σια!!!
Ο Γεωργιου ηταν που ειχε σε Ε92 Μ3 G-Power....
να κανω μια μικρη διορθωση:
οντως το M driver package το εχει βγαλει εκτος,μετα την αναβαθμιση και αλλαγη απο Ιταλικη σε Αγγλικη version που εκανε ο Αλεξ στο οχημα του το 2011,ομως στη συνεχεια που εβαλε το εξτρα βελτιωτικο προγραμμα της EVOTECH,ο κοφτης τελικης απο τα 270(στο κοντερ)"ξαναφευγει" πανω απο τα 330(στο κοντερ)
χαλαλι λοιπον το 400αρι κοντερ.....αλλα επιμενω οτι ειναι πολλα τα λεφτα.....
Ενα αμαξι που κατα κυριο λογο δε ΘΕΛΕΙ να αλλαξει (και λογω καιρων ειναι δυσκολο) δε βλεπω το ποσο να ειναι μεγαλο ή ασκοπο.
Οι καιροι αλλαζουν οπως και οι προτεραιοτητες.
Και ενω το Μ ηταν ψηλα και το χαιροταν, τωρα το εχει μονο στο μυαλο και ακινητο για μεγαλα διαστηματα.
Καπως ετσι μπορει να ξανααλλαξουν και να το εχει και παλι.
Γιατι τοτε να μν εχει τη θολομπαρα που γουσταρε και το καντραν που ζαχαρωνε?
Το αμαξι ΘΑ βγει και παλι και ξερω οτι ειναι θεμα χρονου.
ΟΤΑΝ βγει λοιπον ας ειναι οπως το θελει και που ξερεις....τοτε που θα εχει τα παντα, ισως μπει και το φυσιτηρι....Ισως το κανει για να εχει το αλλο μαυρο παρεα....![]()
alexm (13-12-13)
Οι νεώτερες πληροφορίες που εχω ειναι πως αρκετα v10 με το συγκεκριμένο κομπρεσσορα έχουν σπάσει .
Δε θα έμπαινα στη διαδικασία θα προτιμούσα πιο σίγουρες λύσεις ακομα και αν ηταν πιο ακριβες .
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Οι Ρωσοι κατι ξερουν...εχω ανεβασει βιντεο στο θεμα ''ξεμπαζωματα''
δε φταίει κάποιος συγκεκριμένος κομπρέσσορας..
το πρόβλημα με αυτά τα μοτέρ είναι η πολύ υψηλή συμπίεση.
ο οιοσδήποτε κομπρέσσορας πρέπει να δουλεύει αναγκαστικά με την ελάχιστη πίεση. λίγο παραπάνω και αντίο μοτέρ. με λίγα λόγια δεν παίζεις με τόσο ακριβό μοτέρ.
στον Μ54 και να παίξεις πιό ψηλά και να τον λιώσεις, τον αλλάζεις για πλάκα![]()
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Κοίτα να δεις που αμα το αμάξι δεν είναι τουλάχιστον 700 άλογα, θα ντρεπόμαστε να βγούμε στο δρόμο![]()
![]()
![]()
Τα 507 είναι άριστα!Δεν νομίζω ότι αξίζει και χρειάζεται να σκαλίσεις κάτι που απο μόνο του είναι τέλειο (και 100% ατμοσφαιρικό)
Είμαι αρνητικός σε οποιαδήποτε βελτίωση στο συγκεκριμένο μοτέρ, και τσάμπα να την πρόσφεραν![]()
A8hnaios (13-12-13), alexm (13-12-13), Andri (13-12-13), deepBLUE (13-12-13), giannis z3 (13-03-14), Nick bmwlover (13-12-13), PANOS-E60 (13-12-13)
Μην του λες τέτοια και είχε πάρει μολύβι ,χαρτί και το κινητό και έκανε τις απαραίτητες πράξεις και τηλεφωνήματα ....
BILL007 (13-12-13)