Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    08-08-10
    Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Μηνύματα
    9.959
    Thanked
    27412
    Rides
    2

    Unhappy Που πάμε ρεεεε..!!

    Άνεργος σκότωσε τον πατέρα του για να μην δώσει λεφτά στην αδερφή του ...!!!!


    https://www.newsbomb.gr/koinwnia/sto...tin-aderfi-toy
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη A8hnaios : 13-12-13 στις 00:38



    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


    Current World Population Clock

    U.S.National Debt Clock



    Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

  2. #2
    Εγγραφή
    08-08-10
    Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Μηνύματα
    9.959
    Thanked
    27412
    Rides
    2

    Talking Aντε γιατι οι Αγροτες Ζεσταινουν τις Μηχανες..!

    ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2013... Πάνω από 1 δισ. ευρώ σε αγρότες

    «Ένεση ρευστότητας» για χιλιάδες αγρότες έως το τέλος του 2013, με την πληρωμή περίπου 1,15 δισ. ευρώ.
    Ειδικότερα, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιος Τσαυτάρης, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, πριν τα Χριστούγεννα αναμένεται η εξόφληση ύψους, 1 δισ. ευρώ, της Ενιαίας Ενίσχυσης του 2013, καθώς και η πληρωμή ενστάσεων Εξισωτικής Αποζημίωσης παλαιοτέρων ετών, ύψους 30 εκατ. ευρώ. Άμεσα αναμένεται η καταβολή της τρίτης δόσης, ύψους 23 εκατ. ευρώ, του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου, ενώ σταδιακά έως το τέλος του 2013 θα γίνουν οι πληρωμές διαφόρων μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (65 εκατ. ευρώ), μέτρων του Προγράμματος Αλιείας 2007-2013 (8 εκατ. ευρώ) καθώς και η καταβολή 27 εκατ. ευρώ σε καπνοπαραγωγούς.
    ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
    Ο κ. Τσαυτάρης ανακοίνωσε, εξάλλου, ότι το υπουργείο θα προβεί, άμεσα, σε ανοικτή προκήρυξη- πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τους εν δυνάμει δικαιούχους, οι οποίοι δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθούν στη μεταποίηση και εμπορία γεωργικών προϊόντων και επιθυμούν να υλοποιήσουν επενδυτικό σχέδιο, στο πλαίσιο του μέτρου 123Α του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013.
    Με το μέτρο αυτό χορηγείται ενίσχυση υπό τη μορφή επιδότησης κεφαλαίου και αναφέρεται σε επενδυτικά σχέδια που αφορούν τη μεταποίηση και εμπορία γεωργικών προϊόντων, όταν από τη μεταποίησή τους προκύπτει γεωργικό προϊόν. Καλύπτει, δε, το σύνολο των τομέων γεωργικού ενδιαφέροντος. Τα ποσοστά ενίσχυσης κυμαίνονται από 25% έως 65%, ανάλογα με την περιοχή υλοποίησης της επένδυσης και το μέγεθος της επιχείρησης. Το ποσό της δημόσιας δαπάνης της πρόσκλησης ανέρχεται σε 100 εκατ. ευρώ, με δυνατότητα να αυξηθεί αν υπάρξουν διαθέσιμοι όροι, και θα δοθεί κατά προτεραιότητα, δεδομένου ότι η πρόσκληση είναι ανοικτή.
    https://www.haniotika-nea.gr/



    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


    Current World Population Clock

    U.S.National Debt Clock



    Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

  3. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

    Bazil Van Sinner (17-12-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP