Εγω παντως φορουσα αφτερ μαρκετ τελικο κ μολις εβαλα το μαμα τελικο ειδα διαφορα στα χαμηλα τραβαγε περισσοτερο τωρα λες να ειναι η ιδεα μου?μου το ειπαν κ αλλοι αυτο οταν μπηκαν στο αμαξι τωρα ξερω γω..........
Εγω παντως φορουσα αφτερ μαρκετ τελικο κ μολις εβαλα το μαμα τελικο ειδα διαφορα στα χαμηλα τραβαγε περισσοτερο τωρα λες να ειναι η ιδεα μου?μου το ειπαν κ αλλοι αυτο οταν μπηκαν στο αμαξι τωρα ξερω γω..........
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
Kostas Maras (13-12-13)
παντως θελει πολυ ψαξιμο πριν απο καθε τετοια κινηση γιατι κοστιζει.......οχι οπως εγω την πατησα ο μ@λακας μια φορα με ενα προγραμμα εσκασα 350 κ το αμαξι πηγαινε χειροτερα κ μετα αυτος που μου το εβαλε μου ελεγε παπατζες οτι φταιει το αμαξι οχι το προγραμμα που μου εβαλε...μου χαλασε τα ψηλα κ ειχε δωσει πολυ χαμηλα...κ επρεπε να ξανα σκασω αλλα 350 για να γινει σωστο...![]()
Panos 316T (16-12-13)
A8hnaios (13-12-13), Panos 316T (16-12-13)
Ο παναγιωτης οντως ειναι![]()
Δυναμομετρηθηκε το αυτοκινητο, τοποθετηθηκε το τελικο, απο εβδομαδα που θα γινει επαναληψη της δυναμομετρησης θα δουμε και αν στην πραξη εχασε. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι οτι τωρα ακουω ηχο (ελαφρο μπασο) στο ρελαντι και μεσα στην καμπινα αλλα και απ' εξω, η αλλαγη στον ηχο ειναι αισθητη ιδιαιτερα οταν παταω τερμα. Μεχρι και η κορη μου(7 μηνων) καταλαβε διαφορα. Την πηγα βολτα και καθοταν καπως ετσι![]()
A8hnaios (16-12-13), Bazil Van Sinner (16-12-13), limnios.m3 e36 (17-12-13), Nick bmwlover (16-12-13), Panos 316T (16-12-13), zaharias (16-12-13)