Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 63

Θέμα: Περί Μ3 Ε36

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καταρχην μπραβο στον Βαθυγαλαζιο Administrator για το νεο θεμα που ανοιξε,πολλα παιδια θελουνε να συζητησουμε για την Μ3 Ε36 μιας και παρα πολλοι εχουνε μοντελα της Ε36.

Εγω εζησα με μια Μ3 Ε36 3.0 για 4-4,5 χρονια.Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι το αμαξι δεν επαθε ποτε τιποτα,ητανε παρα πολυ αξιοπιστο,διασκεδαστικο σχετικα οικονομικο (ειχα βαλει και 6-αρι σαζμαν απο το 3.2 βεβαια) και σιγουρα πιο low profile απο τα επομενα Μ3 μου το Μ3 Ε46 και την Μ3 Ε30.Αυτο ειναι και το κυριωτερο μειονεκτημα του αυτοκινητου οπως οι περισσοτεροι πιστευουνε.

Η αληθεια ειναι ομως οτι εχει εναν φοβερο κινητηρα,πολυ ωραιο εσωτερικο και με τους εξωτερικους καθρεφτες αφησε την δικια του πινελια στην αυτοκινηση.

Δεν εχει κανενα ηλεκτρονικο βοηθημα οποτε θα το ελεγε καποιος και καθαροαιμο μιας και δεν υπαρχει καν η επιλογη να σε σωσει απο την στραβη.Οπως ολοι ξερουμε αναλογα την εκδοση ειναι και σχετικα ελαφρυ σε σχεση με τα full extra Μ3 Ε46 που ενιοτε εχουνε αποδειχθει και πιο αργα σε κοντρα απο συγκεκριμενα καλοδιατηρηενα Μ3 Ε36.

Πιστευω οτι εχει το δικο του φανατικο κοινο οπως ολα μα ολα τα ///Μ και δεν υπαρχει περιπτωση οι τιμες να μην παρουνε την ανηφορα ακομα και στην χωρα μας που πουληθηκανε ελαχιστα μετρημενα στα δαχτυλα των χεριων.

Να μην ξεχασω να πω οτι οπως αναφερθηκε ο ηχος του ειναι αρκουντως πορωτικος και ιδιαιτερος να μην πω οτι μου λειπει κιολας!!!!!

Μην μου πειτε οτι ακομα και οι πιο επικριτικοι δεν ονειρευτηκατε ενα Μ3 Ε36 3.2 ΕVO σε ESTORIL BLAU με οροφουλα,πιτσιλιστιρια στον προφυλαχτηρα μπροστα και λευκο σαλονι!!!!!

Kαλημερα εγω δεν ειχα ιδιαιτερη αποψη για τα Ε36, παρολα αυτα το σωστο αυτοκινητο πρεπει να πληρωνετε, την εποχη που ειχε ο Γιαννης το δικο του, ενας κοινος μας φιλος ειχε ενα φανταστικο Ε36 (το παλιο του Τσαρτα) με την μοναδικη μετατροπη της διαιρουμενες ζαντες της Schnitzer. ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟ Ε36 Μ3 που εχω δει. Επισης γνησιο εχει και ο κολλητος μου απλα πλεον ειναι πιο δυνατο λογο του S54. Tα καλα και προσεγμενα αυτοκινητα κρατανε τα λεφτα τους. Παρολα αυτα το Ε36 παρα ειναι πολυ μοντερνο για εμενα που ειμαι τελειως old school. Το ασημι εγω το γνωρισα απο εναν αλλο κολλητο μου τον Γιαννη τον Αθανασακο ο οποιος πιστεψτε με εχει μια αποψη για τα BMW. Tο αυτοκινητο ειναι πραγματικα ΑΛΛΟΥ!!! Αυτο το 36 ακομα και εγω που ειμαι "ρακοσυλλεκτης" θα το αγοραζα!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TSAF : 12-12-13 στις 13:19
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

2. The Following 4 Users Say Thank You to TSAF For This Useful Post:

HLIAS - E36 (12-12-13), Vasilis M3 (12-12-13), zaharias (12-12-13), ΔημήτρηςΜ3 (12-12-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP