Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 63

Θέμα: Περί Μ3 Ε36

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να με συγχωρεσετε,αν και πραγματικα πανεμορφο και αψογο στις φωτο το αμαξι του Αντωνη,αλλα οι νομοι της αγορας δεν καθοριζονται απο τα συναισθηματα...Ειναι συγκεκριμενοι,προσφορα και ζητηση,ανελεητοι με οτιδηποτε δεν αποτελει επενδυτικο χαρτι,ειδικα με το αυτοκινητο!Τα οικοπεδα κρατανε και ανεβαζουν ενιοτε αξια,τ'αυτοκινητα οχι.Αυτη την νοοτροπια του ''ξοδεψα ενα καρο λεφτα,θελω να τα παρω πισω'' η αγορα δεν την συμμεριζεται,περα απο καποια σπανια και δυσευρετα στο περας του χρονου μοντελα,που γινονται εως και συλλεκτικα(βλ.Mini cooper,πιθανον κανα M3 E30 και διαφορα αλλα).
    Ο λογος που ποσταρα μια τυχαια αγγελια ενος Αγγλικου Μ3 Ε36(αλλες 10 βρηκα σε διαφορες χωρες) ηταν για να σας δειξω οτι το συγκεκριμενο αμαξι ΔΕΝ μπορει να'χει την αξια αυτη των 15000 ευρω σε καμια χωρα,ποσο μαλλον στην Ελλαδα των χαρατσιων και με δηλωμενο μοτερ των 3200 κυβικων!!Ο ρομαντισμος και η αγαπη για τη λαμαρινα,δεν γενναει χρημα.Για να το χαιρεσαι,πρεπει να χωνεις χρημα κι οταν ερθει η στιγμη που δεν σε ''γεμιζει'' πια,το αποχωριζεσαι για κατι ανωτερο.Δλδ αν αυτο το Ε36 πουληθει στα 7-8000 ευρω,που τοσο περιπου κοστολογειται και ο Αντωνης αγορασει ενα Μ3 Ε92 2ετιας των 100.000+ ευρω,σε τιμη 25000Ε,θεωρειτε ακομη οτι ''σκοτωθηκε'' το Ε36???Τι να πει και ο ιδιοκτητης του Ε92 δλδ!!
    Με την ιδια λογικη λοιπον κι εγω που το πηρα σαν 316,το'κανα 328 full extra M-pack με Vader καθισματα κτλ,το'κανα 328 πισταδικο και στο τελος 325 τουρμπο ντριφταδικο φουλ ομολογκε,αν το πουλησω πρεπει να ζητησω καμια 30αρια χιλιαδες ευρω?? Προφανως κι οχι.....
    Υ.Γ 1 Ωραιο τ'αμαξι σου Αντωνη αλλα αν θες πραγματικα να το δωσεις,θ'αναγκαστεις να πεσεις πολυ σε τιμη,εκτος αν βρεις καποιον εξισου ρομαντικο να στο πληρωσει,που στο ευχομαι ολοψυχα.......
    Υ.Γ 2 Οποιος πουλαει παλιοτερο μοντελο κι αγοραζει μτχ πιο καινουριο,οπως στο παραδειγμα με το Μ3 Ε92,δεν βγαινει οικονομικα χαμενος καθοτι παιρνει κατι σαφως ανωτερο σε πολυ χαμηλοτερη τιμη.Οποτε δεν νιωθεις ''ριγμενος''.Αν το πουλησεις ομως απλως για τα χρηματα,τοτε παντα θα σε καιει που το'δωσες.
    Μιχαλη σε καποια συμφωνω αλλα αυτος που θελει το καλυτερο ισως στην Ελλαδα και εντελως ατρακαριστο και γνησιο θα πρεπει να το πληρωσει δυστυχως ή ευτυχως.Κοιτα εμενα για παραδειγμα,δινω αρκετα χρηματα για την εποχη και δεν βρισκω αυτοκινητο,πρεπει να το πληρωσω αυτο που θελω γιατι δεν υπαρχουνε γνησια,δεν υπαρχουνε ατρακαριστα,δεν υπαρχουνε απειραχτα αυτοκινητα.

Αυτα τα αυτοκινητα ειναι ειδικα αυτοκνητα και οποιος τα εχει πλεον γνωριζει και οταν γνωριζεις ζητας χρημα....αν δεν καιγεσαι προφανως.

Αν σου περνουνε σπιτι-γυναικα-δουλεια και χρωστας σε οποιον φοραει παπουτσια τοτε θα το χαρισεις δεν θα σκεφτεις το κωλαμαξο,θα το χαρισεις για οσο κανει το βρακυ της γυναικας σου.

Αυτο το αμαξι και ο ιδιοκτητης του και 2-3 Μ3 Ε36 αναλογα ακομα που γνωριζω εγω δεν ειναι τετοιες περιπτωσεις.Παρεπιπτοντως το συγκεκριμενο εχει κοστισει πιο πανω απο τα διπλα χρηματα απο οτι το ζηταει,οποτε δεν παει να παρει οσα του κοστισε.Αυτο το παιχνιδι δεν ειναι win-win game για ολους,ειναι loose-loose game οπως λεω εγω.Ολοι χανουνε,τουλαχιστον οσοι ειναι σε αυτο το forum.Aυτοι που δεν χανουνε (ζαμπλουτοι με σπανια οχηματα) εμας δεν μας μιλανε καν χαχαχαχαχα!!!!!!!!

Αν ομως καποιος βλεπει στο car.gr M3 E36 με 4 χιλιαρικα και λεει ''να κανω τη δουλεια μου με αυτο το ιδιο ειναι'' τοτε απλα θελει κατι να περασει το χρονο του και μετα να το στειλει στον αγυριστο.Σε λιγα χρονια ακομα η αξια απο τα παρταλια θα ειναι μηδαμινη,μονο τα γνησια και οι πολυ προσεγμενες/πληρωμενες μετατροπες θα εχουνε αξια....τα πληρωμενα αυτοκινητα εχουνε παντα αξια,παντα!

Επειδη καποιοι χρεωκοπησανε δεν θα χαρισουνε οι υπολοιποι τα αυτοκινητα τους,να συμφωνησω ομως μαζι σου οτι αν θες οπωσδηποτε να πουλησεις (καιγεσαι ή το βαρεθηκες) πρεπει να πουλησεις χαμηλοτερα απο αλλες εποχες.
    insane in the ///Midbrain

2. The Following 5 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

A8hnaios (12-12-13), alexm (12-12-13), BILL007 (13-12-13), Stunt Mike (12-12-13), TSAF (12-12-13)

Περιοχή
    Mαρκόπουλο Αττικής
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πραγματικά πιστεύω ότι κάθε ///Μ που έβγαλε η BMW είναι ξεχωριστό με τα = και τα - του...ίσως και αυτό είναι που κάνει κάθε δημιούργημα του Motorsport τόσο πωθητό και αναλίωτο στον χρόνο.

Χρόνο με το χρόνο το Ε36 ανεβαίνει όλο και πιο πολύ στα μάτια μου...ίσως είναι το σουλούπι του,οι γραμμές του,το φοβερό ακόμα και σήμερα σε ήχο και επιδόσεις μοτέρ του?Μάλλον όλα

Ε μην μου πείτε τώρα ότι δεν θα θέλατε ένα απο τα παρακάτω οχήματα...(εγώ τα θέλω και τα 2!!! )

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο teo21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θέμα είναι ότι ο ήχος του S54 δε συγκρίνεται με τίποτα!

4. The Following 2 Users Say Thank You to Vasilis M3 For This Useful Post:

HLIAS - E36 (12-12-13), ΜΙΧΑΛΗΣ (12-12-13)

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ο ήχος του είναι απλά αρρώστια!

-------------------

6. The Following 2 Users Say Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

Vasilis M3 (12-12-13), ΜΙΧΑΛΗΣ (12-12-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP