Μιας και αντιμετωπίζω φυσικά κι εγώ το ίδιο πρόβλημα στα κολωνάκια Ξεκουμπώνουν εύκολα αυτά ώστε να τα κολλήσω ????? η είναι δύσκολο???? καθώς επίσης κινδυνεύω να κάνω ζημιά μιας και έχει τους αερόσακους στα κολωνάκια ????
Μιας και αντιμετωπίζω φυσικά κι εγώ το ίδιο πρόβλημα στα κολωνάκια Ξεκουμπώνουν εύκολα αυτά ώστε να τα κολλήσω ????? η είναι δύσκολο???? καθώς επίσης κινδυνεύω να κάνω ζημιά μιας και έχει τους αερόσακους στα κολωνάκια ????
Απο οτι καταλαβα μιλας για τα μπροστινα! Pillar A
Ειναι αρκετα ευκολο και ακινδυνο να βγουν!
Θα δεις πανω εχουν μια μικρη ραγα που γραφει επανω και airbag. Βαζεις ενα κατσαβιδακι ή μια φαλτσετουλα πλαστικη και ξεκουμπωνεις την ραγα αυτη. Απο κατω υπαρχουν 3 torx βιδες τις βγαζεις και thats it.
Και μετα με την αντιθετη φορα τα βαζεις πισω!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
alex1 (13-12-13), Bazil Van Sinner (14-12-13), Nick bmwlover (13-12-13), nikos valvetronic (11-12-13)
alex1 (13-12-13)
Όχι mark ο Πάρης τα είπε σωστά για τα μπροστινά.Τα πίσω είναι όντως κουμπωτά αλλά πρέπει να τραβήξεις το λάστιχο του πλαισίου πρώτα και για τα μεσαία δεν ξέρω.