Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο scania124 Κανει.....εγω για την πόρτα το πηρα. Το πέρασες και είναι ΟΚ??? Δεν ξεφλούδισε?
Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Το πέρασες και είναι ΟΚ??? Δεν ξεφλούδισε? Το σκ θα το κανω.
[SIGPIC][/SIGPIC]www.olympicapartments.gr www.olympic-studios.gr www.anemos-pizza.gr
Αρχικό μήνυμα απο scania124 Το σκ θα το κανω. Θα σου έλεγα να μην τα κάνεις ολα κανε μόνο του οδηγού για να δείς τι κάνει . Καλή επιτυχία ! Περιμένω νέα
Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Θα σου έλεγα να μην τα κάνεις ολα κανε μόνο του οδηγού για να δείς τι κάνει . Καλή επιτυχία ! Περιμένω νέα Μόνο στου οδηγου εχω θεμα......τα αλλα ειναι οκ. Θα βαλω φωτο πριν και μετα
Αρχικό μήνυμα απο scania124 Μόνο στου οδηγου εχω θεμα......τα αλλα ειναι οκ. Θα βαλω φωτο πριν και μετα αντε, τελειωνε!!! Πρωτο χερι ελαφρυ απαλο να πατησει και μετα στρωνεις. Και κοιτα οι φωτο να μν ειναι λες και χτυπας φραπε στο σεληνοφως...
Bazil Van Sinner (13-12-13), bill_m3 (12-12-13), scania124 (11-12-13)
Αρχικό μήνυμα απο scania124 Μόνο στου οδηγου εχω θεμα......τα αλλα ειναι οκ. Θα βαλω φωτο πριν και μετα Μακάρι να μην έχει διαφορά από τα άλλα γιατί σε βλέπω να τα κάνεις όλα...
Χρίστος (11-12-13)
Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Μακάρι να μην έχει διαφορά από τα άλλα γιατί σε βλέπω να τα κάνεις όλα... αλλο που δε θελει!!! Να δεις που θα το χαρει τοσο που ισως πεταξει και ενα εξωτερικο φρεσκαρισμα
Nick bmwlover (12-12-13)
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ