Οff Topic: Ρε θα παμε να ντριφταρουμε πουθενα???Ακομη και στο δρομο!Σκουριασα,ασε που εχω αρχισει να ντριφταρω ακομη κι οταν περπατω!![]()
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
λες και το ξερες, ολες τις μερες απο το meteo φαινεται πως χιονίζει,και με μια μικρή βελτίωση την Καθαρή Δευτέρα θα έχει πάλι χιόνι και κυρίως παγο(περίπου μεγιστη -5 με -10).
Κούλουμα με βαρυχειμωνιά, αλήθεια θα βοηθήσουν τα Αutosock που έχω (κυρίως στον παγο) ή καλό ειναι να έχω και αλυσίδες?
spyrosK (01-03-11)
Αναβιώνω αυτό το θέμα γιατί ο θείος της γυναίκας μου αναζητά αλυσιδες για το Χ3 του (2.0 facelifted). Η λύση των χιονοελαστικών δεν τον ενδιαφέρει.
Η διάσταση των ελαστικών του -αν θυμάμαι καλά- είναι 235/55/17. Η BMW δίνει το σετ προς 600 ευρώ (!) εκτός κι αν κάποιος έχει να προτείνει μια οικονομικότερη λύση, αξιόπιστη αλλά και ευκολόχρηστη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αλυσίδες στο x3 πίσω αν θυμάμαι καλα?
Γιατί σε σε κάποιες συμβουλές λένε ότι στα μόνιμα τετρακίνητα βάζουμε μπροστά?
υπαρχουν για jeep - suv αλυσιδες heavy duty διαλεξε καποιες ποιο επωνυμες, απλες αλυσιδες αυτοκινητων ουτε για πλακα!!! αν σπασουν θα τα ρημαξουν ολα...
Παιδες και γω αντιμετωπιζω θεμα με την αγορα αλυσιδων αλλα δν βλεπω λυση..Καμια βοηθεια