Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το ύφασμα που καλύπτει τον αερόσακο στην εμπρός αριστερή κολώνα. Εάν βρεις λύση θα χαρώ ιδιαιτέρως μιας ξαο δεν αχω καταφέρει ακόμη να το επισκευάσω σωστά.
Sent from my Stealth mobile
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το ύφασμα που καλύπτει τον αερόσακο στην εμπρός αριστερή κολώνα. Εάν βρεις λύση θα χαρώ ιδιαιτέρως μιας ξαο δεν αχω καταφέρει ακόμη να το επισκευάσω σωστά.
Sent from my Stealth mobile
Σε οποιονδηποτε ταπετσερη να πας θα στο φτιαξει δεν ειναι κατι δυσκολο!
Επισης αν πιανουν τα χερια σου .....τα βγαζεις τα καθαριζεις απο κολλες και βαζεις αγνο παρθενο και φρεσκο υφασματακι και και τα ξαναβαζεις!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Η παρεα απο Θεσσαλονικη μου ειχε πει οτι καποιος απο εκει τα ντυνει ολα με 250 ευρω αν θυμαμαι καλα.. ουρανο-κολωνακια..
Θα το κανεις DIY..??
ΧΙΟΣ-CHIOS
Ναι δεν ειναι κατι δυσκολο εχω ξαναασχοληθει με βενζινοκολα και κλπ σε υφασμα οποτε δεν θα εχω θεμα.
Και το ξεφτισμα αυτο γινεται γιατι το μαμα υφασμα δεν εχει γυρισμα απο μεσα ειναι τσιμα τσιμα
Ζαχαρια τι λες να παιξω διχρωμία?
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.