Δηλαδη μπορω να περασω το κιτ και να κουμπωσω gt1 να το φτιαξω χωρις να χασω καμια λειτουργια οπως ρυθμιση υψους αυτοματο αναμα κλπ κλπ?
Δηλαδη μπορω να περασω το κιτ και να κουμπωσω gt1 να το φτιαξω χωρις να χασω καμια λειτουργια οπως ρυθμιση υψους αυτοματο αναμα κλπ κλπ?
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Φίλε μου αυτό που χρειάζεσαι είναι canceller δές το λίνκ παραπάνω
ή αγόρασε τα από ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΙ ΠΗΓΗ στο Ιλιον Αθήνα !!
και ξεμπέρδεψες.....
https://www.ebay.com/itm/JDM-Anti-Fl...ce2369&vxp=mtr
Δηλαδη με τους canceler θα δουλεψουν .....?
Εμενα το θεμα μου δεν ειναι το σφαλμα στο καντραν ( αλλωσετ δεν βγαζει) αλλα το αναβοσβησμα!
Ειμαι μονοημερη μολις γυρισω θα το κοιταξω που μπορω να βρω τετοιους αν οντως κανουν δουλεια!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ πριν εφτά χρόνια όταν τα έβαλα ! Μία άναβε το ένα μια δεν ανάβανε καθόλου ( τα μαστόρια τότε σήκωναν τα χέρια καλά άσε τη μυ έλεγαν στην αντιπροσωπεία ή στα εξουσιοδοτημένα ) ,αλλά μου άναβε και οι ένδειξη στο καντράν ότι έχω καμένη λάμπα , τα ξένον είναι σε δύο κατηγορίες 35w και 50w τα 50αρια τα ονομάζουνε canbus αλλά τα BMW θέλουν άλλα 5w για να μην έχουμε πρόβλημα για αυτό βάζουμε , αυτά που σου έστειλα .Το ίδιο κιτ φοράω και εγώ σαν και αυτά που έχεις αγοράσει !!
Επίσης τα φώτα μου ανάβουν και αυτόματα.....
Τελικα οντως το προβλημα λυθηκε με τους cancellers και ολα καλα!
Ευχαριστω και απο εδω τον E46 1800 με εσωσε απο εξτρα κοπο και χρημα!
Αυριο θα μπαξω και θα βαλω φωτο![]()
2 προχειρες μετα το μπαξιμο!
Πρεπει να παω να ρυθμισω φωτα και μετα θα ανεβσω καλες καθαρες!
![]()
BILL007 (16-02-14)
Ωραίο αλλα τα angel πρεπει να γίνουν Led...
Επιτηδες τα παρηγγειλα ετσι........μου αρεσει η αντιθεση !
Αλλωστ ταιριαζει και με τα προβολια!
Εχει και ενα οσο να ναι πιο ΟΕΜ λοοκ!
Αμα ποτε κανουν μπορει να δοκιμασω τα Led σε λευκο !