o ιδιος βλαχος ξαναχτυπα, εβαψε τις ζαντες ρε το γιδι λες και ειναι κανα saxorallo. Τake a good look at the exhaust, προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου, βεβαια βελτιωσε το μοτερ με την εισαγωγη αλλα με τετοια εξατμιση δεν πιστευω να αποδιδει τα μεγιστα κατα τα αλλα συνεχιζει να το ξεφτιλιζει το 30αρακι ο μακακας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TSAF : 10-12-13 στις 10:03
WRC is for boys
GROUP B was for men
Άλλαξε και το παγούρι με μαύρο (τι σκατά το έβαψε και αυτό?)
Συμφωνώ με τις ζάντες!!! Ούτε πριν μου άρεσαν με βαμμένα μαύρα τα κέντρα..
Και η εξάτμιση έπρεπε να είχε 2 απολήξεις...γερμανικό είναι το εργαλείο όχι κανα ιαπωνικό..
Πλάκα πλάκα όμως το έχει στην πένα το 30άρι το τύπος...σαν καινούργιο είναι απο κάτω!!!![]()
Ειναι το λεγομενο στυλ wolf in sheep cloth..για μενα οι ζαντες επρεπε να ειναι silver,και η εξατμιση με διπλη αποληξη
oldcarskickass (10-12-13)
προτιμω τη διπλη απολιξη στην εξατμιση αλλα η μονη δε σε ρουφιανευει.
Με λιγα λογια το καζανακι μπορει να περιμενει. Οι ζαντες ομως δε μπορουν να περιμενουν πρεπει να αλλαχθουν αμεσα.
Θα ηθελα να δω καμια φωτογραφια περισσοτερο απο μεσα.
Με τα οργανα στο ταμπλο τι εχει κανει ο τυπος;
@panose30 & kplc16 ειναι το ιδιο αυτοκινητο που ειναι στην σελιδα 1 απλα εκανε ενα upgrade στο μοτερ και στο engine bay και εβαλε αυτη την μαλακια εξατμιση που ειναι κρυφη η δευτερη μπουκα.
WRC is for boys
GROUP B was for men
οπως τις εχει βαψει δε θυμιζουν σε τιποτα αλπινα. θα ηθελα κατι σε borbet η σε bbs. Παντα σε retro style.
Τα φρενα τα πολυπιστονα ειναι υπερβολη γι αυτη τη καροτσα. Τα μεγαλα φρενα τα επιβαλει το βαρος σε συνδιασμο με τη δυναμη. Εδω το βαρος απουσιαζει. Αλλα αν ημουν ιδιοκτητης ενος Ε30 θα τα ηθελα κι εγω για δυο λογους: Ματι και ψυχολογια.Οποτε η ιδανικη λυση ειναι να πας σε φρενα που χωρουν σε 16αρες.
Bassakos (10-12-13)
πολυ σωστη η αποψη σου για τα φρενα!