Αφού φύγουμε από τον μηχανικό μας, και μετά από δοκιμές διαπιστώσουμε
ότι το πρόβλημα που είχαμε λύθηκε, τον παίρνουμε τηλέφωνο ή περνάμε και
τον ενημερώνουμε.
Δεν το περνάμε στο ντούκου.
Αφού φύγουμε από τον μηχανικό μας, και μετά από δοκιμές διαπιστώσουμε
ότι το πρόβλημα που είχαμε λύθηκε, τον παίρνουμε τηλέφωνο ή περνάμε και
τον ενημερώνουμε.
Δεν το περνάμε στο ντούκου.
Bazil Van Sinner (10-12-13), isou (09-12-13), Ptboul (09-12-13), zaharias (13-12-13)
σε αυτό συμφωνώ...
Με τρώει η περιέργεια πάντως.
Πάς σε συνεργείο και για λόγους έστω marketing σου τηλεφωνούν αν είσαι ευχαριστημένος κλπ.
Γενικά εκτιμώ πολύ όταν με πάρει κάποιος τηλέφωνο, να δει αν η λύση που μου πρότεινε επιασε τόπο, αν είμαι ευχαριστημένος κλπ...
Από την άλλη πας σε γιατρό, σου δίνει φάρμακο, και δεν του καίγεται καρφί, αν ζεις ή αν πέθανες... ανθρώπινα βρε παιδί μου.
Προσωπικά αν μπορώ να βοηθήσω κάπου, βοηθάω ακόμα και αν δεν είναι της δικής μου δικαιοδοσίας, και προσπαθώ να έχω μία επικοινωνία και μετά με τον κάθε συνεργάτη.
σε αυτό συμφωνώ...
Με τρώει η περιέργεια πάντως.
Πάς σε συνεργείο και για λόγους έστω marketing σου τηλεφωνούν αν είσαι ευχαριστημένος κλπ.
Γενικά εκτιμώ πολύ όταν με πάρει κάποιος τηλέφωνο, να δει αν η λύση που μου πρότεινε επιασε τόπο, αν είμαι ευχαριστημένος κλπ...
Από την άλλη πας σε γιατρό, σου δίνει φάρμακο, και δεν του καίγεται καρφί, αν ζεις ή αν πέθανες... ανθρώπινα βρε παιδί μου.
Προσωπικά αν μπορώ να βοηθήσω κάπου, βοηθάω ακόμα και αν δεν είναι της δικής μου δικαιοδοσίας, και προσπαθώ να έχω μία επικοινωνία και μετά με τον κάθε συνεργάτη.
doctore (13-12-13)
Θα περίμενα αυτό το τόπικ να έχει μεγάλη συμμετοχή...