-
Μιας και γραφουμε για απατες,θα ηθελα να σας αναφερω μια με την οποια γελασα με την ψυχη μου.Το χασκυ που εχω ηθελα να το παρω απο καποιον φιλοζωικο για να βοηθησω και εγω μια ψυχουλα.Ψαχνω αριστερα ψαχνω δεξια και βρισκω 2 οι οποιοι τα προσφερουν για υιοθεσια!Μονο κακο εκτος Ελλαδας αλλα θα τα στειλουν.Δωσε παρε,τα μαιλ,την επομενη μερα το στελνουν και οι δυο με το αεροπλανο.Μονο εξοδο,να πληρωσω τα εξοδα μεταφορας που δεν ξεπερνανε τα 100Ε,αλλα με western union.Το μυριζομαι οτι κατι δεν παει καλα,ζηταω παραπανω φωτογραφιες.Μου στελνουν τις ιδιες.Εκει αρχισε το γελιο.Εστειλα τα χρηματα αλλα δεν εχω την αποδειξη.Και τα χρηματα μπαινουν σε 2-3 μερες λογο valeur,αλλα τα σκυλια δεν εχουν φτασει.Εγω να παω και καλα στο αεροδρομιο να ρωταω.Μα απο εδω μα απο εκει πουθενα τα χασκυ να τους λεω.Μου εστειλαν ενα ακομα μηνυμα απο την αεροπορικη και καλα οτι θα αργησει να ερθει στο αεροδρομιο και οτι η πτηση διαρκει 5 μερες κλπ κλπ.Στο τελος οταν ειδαν οτι χρηματα δεν εφτασαν ποτε,καταλαβαν οτι το δουλεμα δεν ουτε με ενοχλησαν ουτε τιποτα.
-
The Following User Says Thank You to freddys For This Useful Post:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP