Ο βαγγελης ειναι μεσα στο μυαλο μου...
Ξερει οτι τα τελευταια χρονια βρισκομαι σε χειμερια ναρκη,οποτε οταν ξυπνησω...
Σημερα στις 3 το μεσημερι εχω ραντεβου να δω αυτο
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2770857/
την Πορσε!!!
υπενθυμιζω οτι ο προεδρος του Πορσε κλαμπ εχει πει:
" σε ολες τις εκδρομες,εσωτερικο/εξωτερικο με μικρα παιδια,παντα πηγαινα με την 911,συμβιβασμος ειναι να πας με αλλο αυτοκινητο και να κανεις σχεδον "μετακομιση" και οχι να πας με τα απαραιτητα ρουχα/βαλιτσες και να ευχαριστηθεις το ταξιδι!!! "
το γραφω αυτο για να σου πω οτι σημερα μπορει να μην υπαρχει παιδι,αλλα αυριο δεν ξερεις,.....η Πορσε θα εξυπηρετησει και αυτη την "κατασταση".![]()
......και μ'αρεσει η Λοτους!!!!!![]()
Το καθενα με τα δικα του!Lotus ενα ονομα μια ιστορια!Porsche ενα ονομα μια ιστορια και αυτο!
Εμενα με ελκυει το Lotus.Θα ηθελα να το εχω απεναντι να το χαζευω,καθε φορα που θα εμπαινα μεσα νομιζω θα το χαιδευα και θα του ελεγα δυο γλυκολογα πριν το βαλω μπρος!!!Γουστα ειναι παιδια μην πεσετε να με φατε!
Απο την αλλη αν μιλησεις με τους υπολοιπους του φορουμ που εχουν Porsche θα σε βοηθησει να παρεις μια απαντηση!
Και κατι ακομα,στην Ελλαδα Porsche εχει ο κοσμος,θα βρεις θα μιλησεις αν τυχει κατι χτυπα ξυλο θα βρεις ακρη!!Για το Lotus ισχυει το ιδιο;;Βαλε τα υπερ και τα κατα σε μια λιστα και παρε αποφαση!
Πηγές ; Το είδος ; Πες εντυπώσεις ! Ειναι σειριακό ...
Εμένα εδώ κ μερικές μέρες μου έχει σφηνώθηκε αυτο...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3625358/
Μάλλον ειναι Westfield, δεν είμαι πλέον κ της πίστας.
Περιμένω νέα κ εντυπώσεις .
hades7 (08-12-13)
Ανάμεσα τη lotus κ την Porsche , σήμερα θα επέλεγα την Porsche turbo.
Δεν είμαι αντικειμενικός μιας και ειχα ήδη στην κατοχή μου τη lotus. Οποτε θα ηθελα πλέον κ την εμπειρία της turbo...
Η lotus θα σου προσφέρει εκπληκτική εμπειρία, αμεσότητα . Ειναι γρήγορο κ το οφείλει στο βάρος του. Αν μπαίνεις πίστα , θα ευχάριστηθεις στρίψιμο , δεν ταλαιπωρεις το αυτοκινητο, τα λάστιχα , τα τακακια ... Το νιώθεις ένα με εσένα . Στο δρομο πάλι , αν έχει καλο άσφαλτο το ευχαριστιέμαι. Αν ομως δεν έχει... Παλεύεις να το κρατήσεις . Ειναι μια εμπειρία οδήγησης... Επιβίωσης. Χωρίς να τρέχεις είσαι συνέχεια σε εγρήγορση. Ειναι παιχνίδι . Χαίρεσαι βέβαια κ να το χαζεύεις .
Η Porsche ειναι πιο αυτοκινητο... Πιο υπέραυτοκινητο. Μπορείς να μετακινηθείς άνετα , αλλα κ γρήγορα ... Εννοείτε οτι με τόση δύναμη ο σεβασμός απαιτείται .
chrisgiapz3 (08-12-13), deepBLUE (11-12-13)
Το σοκ ειναι μεγαλο...
Ευτυχως βρηκα αυτοκινητο που σου προκαλει φοβο...
Σε λιγο περισσοτερα...
aristent (08-12-13), chrisgiapz3 (08-12-13), vagmag (08-12-13)