Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 452

Θέμα: ios - Γενικη Συζητηση Νο.7

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χρηστο θελω εξτρα καλωδιο φορτισης για το 5S, μονιμα στο αμαξι. Ο πωλητης στο Πλαισιο ειπε οτι οι ιμιτασιον δεν παιζουν με ios 7, θα βγαζει σφαλμα περι "αξεσουαρ δεν υποστηριζεται". Ισχυει? Μονο ο OEM ειναι η λυση? Γιατι θελω και ενα 3m ή 5m οπως ειχα για το 4αρι, για να φερω ρευμα μεχρι το κομοδινο μου χωρις να φαινεται καλωδιο. Downgrade, jb, και οτι αλλο "τετοιο" δεν με ενδιαφερει.
    Να πας στο Πλαισιο και να του πεις "Ο χριστος μου πε να πας να δεις αν ερχομαι"

Τα φτηνιαρικα κινεζικα ναι δε παιζουν ολα και δε παιζαν ακομα και καποιες φορες σε ios6.
    Στη περιπτωση σου κινεζικο < ΟΕΜ < genuine
    Που το πρωτο δυκολα θα παιζει, το δευτερο κατα 90% θα παιζει και το τριτο εννοειται 100%

Πανω απο 90cm θα πας θες δε θες σε ΟΕΜ.
    ψαχτο λιγο και βρες με κανα ευρω παραπανω καλωδιο με το τσιπακι μεσα για να στο αναγνωριζει.

Προσφατα πηρα ενα σεξουλιαρικο με φως που σου δειχνει οταν φορτιζει και παιζει κανονικα.

Oσο για downgrade/jb κλπ,,,, αγορινα ουτε καν παιζει τετοιο σεναριο!!!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μιας και η συζήτηση ειναι για iOS να ρωτήσω για το iPad,.... ,

Πολύ συχνά όταν ανοίγω διάφορες σελίδες στον browser είτε στο Safari είτε στο chrome, κολλάει για ένα δευτερόλεπτο, μαυρίζει η οθόνη, και κλείνει ο browser... Στο Safari μάλιστα σβήνει και ολα τα cookies ... Έχω την εντύπωση οτι το κάνει κυρίως όταν ειναι ανοιχτό κάποιο site τύπου contra.gr που κάνει ανανεώσεις σε κάποιο αγώνα live. Please help.

Αυτο δε συμβαίνει ποτέ με το iPhone 5. To ipad ειναι το 2.
    Με 7.0.4 επανω μιλαμε?
    Ιδιο firmware και σε iphone & ipad?

Μου κανει για θεμα του site περισσοτερο παρα του ipad οπως το ακουω.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Χρίστος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να πας στο Πλαισιο και να του πεις "Ο χριστος μου πε να πας να δεις αν ερχομαι"

Τα φτηνιαρικα κινεζικα ναι δε παιζουν ολα και δε παιζαν ακομα και καποιες φορες σε ios6.
    Στη περιπτωση σου κινεζικο < ΟΕΜ < genuine
    Που το πρωτο δυκολα θα παιζει, το δευτερο κατα 90% θα παιζει και το τριτο εννοειται 100%

Πανω απο 90cm θα πας θες δε θες σε ΟΕΜ.
    ψαχτο λιγο και βρες με κανα ευρω παραπανω καλωδιο με το τσιπακι μεσα για να στο αναγνωριζει.

Προσφατα πηρα ενα σεξουλιαρικο με φως που σου δειχνει οταν φορτιζει και παιζει κανονικα.

Oσο για downgrade/jb κλπ,,,, αγορινα ουτε καν παιζει τετοιο σεναριο!!!!

Με 7.0.4 επανω μιλαμε?
    Ιδιο firmware και σε iphone & ipad?

Μου κανει για θεμα του site περισσοτερο παρα του ipad οπως το ακουω.
    Φανη,εμενα στο 5 με βολεψε κατι αλλο,μιας και ειχα android,και αφου χαλασα 5 καλωδια φορτιστων κινεζικα και μη,ενα μικρο εξαρτημα το οποιο κανει το micro-usb σε light-pin.Επειδη στα android ειχα καλωδια 3-5 μετρα στο αυτοκινητο βολεψε αρκετα!Οποτε εγω θα σου ελεγα να παρεις ενα τετοιο καλωδιο και να τσιμπησεις τον προσαρμογεα και εισαι ετοιμος!Η ακομα καλυτερα αν εχεις κρατησει το καλωδιο απο το 4,βαζεις εκει τον προσαρμογεα και ουτε γατα ουτε ζημια!
    Αναφερω τον προσαρμογεα,γιατι εγω κακομεταχειριζομαι τα καλωδια με αποτελεσμα τα genuine να μου μεινουν στο χερι,οπως και τα κινεζικα!Ο προσαρμογεας μου πηγε 2-3 ευρω κινεζικος!Σκεψου το!

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

[QUOTE=Χρίστος;456416]

Χρησταρα απο που το πηρες αυτο μαζι με την βαση? ποσο εχει? (iphone 5 ειναι ε?)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP