Αρχικό μήνυμα απο
gyiama
στην θεσ/νικη κατα την αποψη μου 1 απ τους 2 ειναι ο πιο σωστος και να αναφερω γρηγορα και επιγραμματικα: εκανα το 2ο inspection με οολα τα παραπανω που ανεφερε ο φιλος + καθαρισμο κλιματισμου(σωληνωσεις ΚΑΙ αεραγωγους χωρις χημικα με υπρηχους) ολα μαζι κοστος 390ε!!! παρελαβα το αυτοκινητο πλυμενο και λεω @@ δουλεια θα κανανε τζαμπα τα 400ε!!και ξεκιναω και κοιταω διαφορα και σας πληροφορω οτι δεν το περιμενα να εχουν κανει τετοια δουλεια!ειχαν γρασαρει καθε μεντεσε σε πορτες πορτμπαγκαζ κλπ!καθαρισανε λαστιχα τσιμουχες οροφης και γρασαρανε και τους οδηγους!! συμπληρωσανε υγρα κλπ υαλοκαθαριστηρων και αλλα διαφορα που δεν θυμαμαι!!! εμεινα παρα μα παρα πολυ ευχαριστημενος και τα χρηματα που κοστισε ειναι τα ιδια ισως και λιγοτερα απ το να τα εκανα ολα εξω μονος μου!!!!ακομα και σε αλλη περιπτωση που πηγα το αυτοκινητο για μια μικροβλαβη πληρωσα το 1/3 απο αυτα που μου ζητησε αλλο συνεργειο οχι της BMW!!απλα εδω στη θεσ/νικη εχουμε εναν που ειναι αψογος στη δουλεια του και στις τιμες του ακομα και εναν που κοιταει πως θα τα αρπαξει!!!!!!!!
ΥΓ αα και εναν ακομα που ειναι αλλη κατηγορια απο μονος του!!!!!!οι γνωστες καταλαβαινουν ποιος!!!!!!!