Βρε Μιχάλη, ξέρεις ποιό είναι το πρόβλημα?
Έδω στα Χανιά δεν έχω κανέναν που να τον εμπειστεύομαι για να του δώσω να μου προγραμματίσει τον υπάρχον εγκέφαλο. Αντιθέτως υπάρχει άτομο έμπιστο που μπορεί να μου κάνει την δουλειά με 5ο μπεκ!
Να μου πεις έλα να το προγραμματίσεις Αθήνα....οκ.... και αν στραβώσει κάτι? που θα τον βρω στην Αθήνα να το δει?? Εκεί κολλάω.....
Όπως και να χει ο προγραμματισμός αργει ακομα και θελει συζήτηση.......
Στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπαρχει και ο αγραφος, όχι για λόγους απόδοσης, αλλά πιο πολύ για μάθω πιο καλά τι γίνεται μέσα στο μοτερ.....
Πολυ σωστη η σκεψη! Αλλα δεν υπαρχουν μπεκ απο 6κυλινδρο που να καλυπτουν αυτην την ιπποδυναμη!
Ακομα και του 3λιτρου πεφτουν μικρα για 4κυλινδρο! Ισως απο Μ3 Ε30 με S14
Η λυση των μεγαλυτερων μπεκ είναι η καλυτερη, αν παρολα αυτα για τους δικους σου λογους, στραφεις σε 5ο μπεκ φροντισε να καλοσχεδιασεις τους αυλους εισαγωγης σου.Γιατι πλεον μιλαμε για διφασικη ροη και οχι για μονοφασικη. Ισως και λιγη μελετη με το fluent δεν θα εκανε κακο.
Αλλα για να αποδωσεις τα μεγιστα αλλα και πιο αξιοπιστα ,παλι θα χρειαστεις επαναπρογραμματισμο στην ecu σου!
kloukakis (16-04-10)
Τα μπεκ απο το μ3 ε30 ειναι 240cc..και αυτα στο οριο θα δουλευουν....η μονη λυση απο τα λιγα που ξερω θα πρωτηνα και εγω για μπεκ 360cc...
https://cgi.ebay.com/ebaymotors/RC-F...cessories#shId
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 17-04-10 στις 22:23
kloukakis (17-04-10), m-power_01 (17-04-10)
Απλα οσο πιο κοντα πηγαινουμε προς το οριο τοσες περισσοτερες πιθανοτητες εχουμε να στεγνωσει το μοτερ. Οι συνεπειες γνωστες...
Οσο για το αν βλαπτουν τα μεγαλυτερα μπεκ....αν το παρακανεις, δυσκολα θα κρατας ρελαντι!
Οπως και να χει εμεις εδω λεμε ...και ο Κωστας αποφασιζει τι θα κανει, αναλογως των οικονομικων του, αλλα και των προσδοκιων του!
Δεν θυμομουν παροχη, αλλα με το σκεπτικο οτι αρκουν για 200+ αλογα...
Αληθεια αυτα ηταν στο 2L , στο 2.3L ή στο 2.5L ?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 17-04-10 στις 23:12
Για πιο μοτέρ απο Μ3 Ε30 μιλάμε...Αυτό εννοεί...Aν είναι το "ιταλικό" 2.0,το 2.3 ή το 2.5 απο το evo...
Αρχικό μήνυμα απο https://en.wikipedia.org/wiki/BMW_M3#E30_M3
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 17-04-10 στις 23:22
z3outofmind (17-04-10)