Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 31

Θέμα: Καθαρισμός κλιματισμού

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ποτε δεν ήμουν της λογικής επειδή κατι γίνεται παρα τη θέληση σου ωχ μωρε αδερφέ παρε και αυτο.με την ίδια λογική σου λεω άρχισε το Τσιγάρο ., οσο ειναι στο χέρι μας ας προστατεύσουμε.και ειναι στο χέρι σου πχ να μειώσεις ακομα και το τσιγάρο άλλων που εισπνεις,τα καυσαέρια (μη κανεις ποδήλατο πολυ ώρα σε δρόμους με καυσαέρια πολλα η φορα μάσκα) παντου υπάρχουν επιλογές πιο σωστές για την υγεία μας !μπορεις να αλλάζεις φιλτρο πιο συχνά πχ αντί γι αυτο ...απόψεις ειναι αυτά δεν ξέρω αν εχει αποδειχτεί οτι η μύκητες στο αμάξι μας ειναι πλήγμα για την υγεία μας η το κάνουμε για τη μυρωδιά
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη playmaker : 05-12-13 στις 16:13

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο playmaker Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποτε δεν ήμουν της λογικής επειδή κατι γίνεται παρα τη θέληση σου ωχ μωρε αδερφέ παρε και αυτο.με την ίδια λογική σου λεω άρχισε το Τσιγάρο ., οσο ειναι στο χέρι μας ας προστατεύσουμε.και ειναι στο χέρι σου πχ να μειώσεις ακομα και το τσιγάρο άλλων που εισπνεις,τα καυσαέρια (μη κανεις ποδήλατο πολυ ώρα σε δρόμους με καυσαέρια πολλα η φορα μάσκα) παντου υπάρχουν επιλογές πιο σωστές για την υγεία μας !μπορεις να αλλάζεις φιλτρο πιο συχνά πχ αντί γι αυτο ...απόψεις ειναι αυτά δεν ξέρω αν εχει αποδειχτεί οτι η μύκητες στο αμάξι μας ειναι πλήγμα για την υγεία μας η το κάνουμε για τη μυρωδιά
    Οι μύκητες μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο αναπνευστικό, άλλωστε γι' αυτό καθαρίζεις με απολυμαντικό και το aircondition στο σπίτι, στο γραφείο κλπ. Νομίζω όμως οτι αυτά για το αυτοκίνητο είναι πιστοποιημένα με ISO και δεν περιέχουν επιβλαβείς ουσίες για τον άνθρωπο (ή τουλάχιστον έτσι λένε).Στο κάτω-κάτω πόσο πιο επιβλαβές να γίνει απο τους ρύπους και τους μύκητες που ήδη υπάρχουν στις σωληνώσεις του κλιματισμού (όλο και κάτι θα περνάει απο το φίλτρο,ακόμα και απο τα ανοιχτά παράθυρα)

3. The Following 3 Users Say Thank You to Koyotte For This Useful Post:

Bitz (05-12-13), playmaker (05-12-13), sierra (05-12-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP