Σελίδα 7 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 5678 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 78

Θέμα: μπραβο στο παλικαρι!!!!

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τυχαία βρέθηκα σε αυτο το site

https://www.kickstarter.com/

Απο οτι καταλαβαίνω , προβάλλεις την ιδέα σου, και υπάρχει κόσμος που την χρηματοδοτεί. Ρίξε μια ματιά.
    Δες αν υπαρχουν και αλλα τέτοια site ή οργανισμοί που μπορούν να σου παρέχουν μια χρηματοδότηση.

2. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

nikos valvetronic (03-12-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο panoramix3519 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστω πολυ φιλαρακο νασαι καλα. Απο ελλαδα χορτασα φαντασου οτι αυτο ειναι το χομπι μου, στην δουλεια μου κανω πολυ ποιο σοβαρα πραγματα και με μεγαλα ποσα που φερνουν ακομα μεγαλυτερα ποσα στις τσεπες και ποιο ειναι το ευχαριστω? ειμαι 4 μηνες απληρωτος δουλευω 12-14 ωρες καθε μερα και τα σ-κ και τα ακουω και απο πανω. Ετοιμος ειμαι να ξεκινησω να ψαχνω για καμια δουλεια μπουχτισα εδω ειμαι υδραυλικος ψυκτικος συντηρητης προγραμματιστης ηλεκτρολογος ηλεκτρονικος οτι θες και το ευχαριστω ηταν να με πουνε διευθυντη να δουλευω ολο το εργοστασιο μονος μου και να τα ακουω και απο πανω καθε μερα.
    Σωραίος και πρέπει να είσαι και ωραίο τυπάκι.

Δες και το λινκ του παρακάτω φίλου και ρίξε διάβασμα.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τυχαία βρέθηκα σε αυτο το site

https://www.kickstarter.com/

Απο οτι καταλαβαίνω , προβάλλεις την ιδέα σου, και υπάρχει κόσμος που την χρηματοδοτεί. Ρίξε μια ματιά.
    Δες αν υπαρχουν και αλλα τέτοια site ή οργανισμοί που μπορούν να σου παρέχουν μια χρηματοδότηση.
    Επίσης κάνε μια νύξη στην replicar hellas (δεν έχω κάποια σχέση με την εταιρεία αλλά ξέρω ότι είναι η μόνη με συναφές αντικείμενο με αυτό της πατέντας που δραστηριοποιείται στον ελλαδικό χώρο.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

4. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (01-12-13), Thomelef (01-12-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Συμφωνώ με λευθερη...άνετα θα μπορούσε να μπει μια τέτοια πατέντα σε καμιά καινούρια αντιγραφή της ρεπλικαρ.

Στην κυριολεξία είναι λόγος για να ψάξουν που μπορούν να το εφαρμοσουν.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πολλα συγχαρητηρια,πραγματικα ΜΠΡΑΒΟ!!!Πιστευω οτι εχεις να δωσεις παρα πολλα στο χωρο κ αυτο φαινεται καθοτι εχεις παιδευτει τοσο κ καταφερες κατι τετοιο,επειδη φαινεται οτι το αγαπας,διαφορετικα δεν θα το εκανες...
    Ι donut understeer...

Rides
    0

Προεπιλογή

Ευχαριστω πολυ παιδια ναστε καλα. Εμενα αυτο ειναι το χομπι μου να εχω κατι να ασχολουμε γιαυτο και ειναι τεραστια ανταμοιβη για μενα να παιρνω καλες κριτικες απο εσας και να ακουω και ολες τις γνωμες για να το κανω ακομα καλυτερο. Αυτος ειναι και ο λογος που το προχωρησα τοσο. Τωρα μαζευω λεφτα σιγα σιγα για να το εξελιξω ακομα περισσοτερο και να το φτιαξω απο την αρχη ακομα ποιο μικρο ποιο ελαφρυ ποιο ευελικτο και ποιο φθηνο ελπιζω κανοντας το ηλεκτρικο ουτε αερα ουτε βαλβιδες ουτε τιποτα μονο δυο μοτερακια και το εγκεφαλακι. Αν αυτο σας αρεσε εκεινο θα σας ξετρελανει. (αν μου πετυχει βεβαια). Το κακο ειναι οτι το προχωραει αργα το προτζεκτ λογο κυριως των καιρων που ζουμε (κοινος δεν υπαρχει μια χαχαχαχχα)

8. The Following 13 Users Say Thank You to panoramix3519 For This Useful Post:

BILL007 (05-12-13), bill_m3 (03-12-13), Eleni (27-08-14), gant (03-12-13), Konstantinos E60 (03-12-13), Leonidas_E39 (05-12-13), mormon (03-12-13), Nick bmwlover (03-12-13), nikos valvetronic (03-12-13), Panos 316T (03-12-13), Ptboul (03-12-13), wheelman (03-12-13), ΜΙΧΑΛΗΣ (03-12-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

θα μ'ενδιέφερε να βοηθήσω να προχωρήσει το πρότζεκτ φίλε...μ'αρέσει πολύ το μεράκι και η δουλειά σου στο σημείο που το έχεις φτάσει.

πιστεύω ότι θα μπορούσε άνετα με λίγη βοήθεια να μπεί στην αγορά αυτοκινήτου στο προσεχές μέλον. χτυπώντας τις κατάλληλες πόρτες, μπορεί να βρεί αγοραστές πιστεύω.

αν σε ενδιέφερε να κάνουμε κάποια κουβέντα, στείλε μου ένα πμ...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

10. The Following 6 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

BILL007 (05-12-13), Konstantinos E60 (03-12-13), Leonidas_E39 (05-12-13), mormon (03-12-13), Panos 316T (03-12-13), Ptboul (03-12-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ψαξου στο εξωτερικο φιλε μου και συντομα!Δεν αξιζει να φας αδικα τα χρονακια σου στο Ελλαδισταν και ειδικα με ανθρωπους που δεν αναγνωριζουν-ανταμοιβουν ενα μυαλο σαν το δικο σου. Εχεις γνωσεις παρα πολλες τις οποιες εφαρμοζεις στην πραξη(αυτο πληρωνουν). Δειχνεις οτι εχεις αγνες προθεσεις με το να το μοιραζεσαι μαζι μας και σ'ευχαριστουμε, γι'αυτο τον λογο εγω σαν Μιχαλης οφειλω να σε συμβουλεψω να κατεβασεις οτι βιντεο εχεις βαλει, να κατοχυρωσεις την πατεντα σου εδω ή στο εξωτερικο και να το εκμεταλευτεις οικονομικα απο την στιγμη που οπως ισχυριζεσαι κι εσυ δεν σου τρεχουν απ'τα μπατζακια. Ειμαι σιγουρος οτι στο εξωτερικο θα σε χρηματοδοτησουν κι ολας για να το τελειοποιησεις και θα λυσεις το οικονομικο σου προβλημα. Να μην απαρνηθεις οτι εισαι Ελληνας αλλα ΜΑΚΡΙΑ απο το Ελληνικο συστημα και την βλακο ελληνικη νοοτροπια. Καλη επιτυχια σου ευχομαι.

12. The Following 8 Users Say Thank You to ΜΙΧΑΛΗΣ For This Useful Post:

gant (03-12-13), Konstantinos E60 (03-12-13), mormon (03-12-13), Nick bmwlover (03-12-13), nikos valvetronic (03-12-13), Panos 316T (03-12-13), Ptboul (03-12-13), Thomelef (03-12-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Θα ψαχτω απλα θελω πρωτα να το τελειωσω να το κανω να δουλευει οπως θελω ετσι για το γαμωτο

14. The Following 3 Users Say Thank You to panoramix3519 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (03-12-13), gant (03-12-13), Panos 316T (03-12-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλε είμαι και εγώ ηλεκτρολόγος και ασχολούμαι με βιομηχανικούς αυτοματισμούς και καθώς παρακολουθώ την πορεία του προτζεκτ σου αισθάνομαι τόσο μικρός και ανεπαρκής,τόσο λίγος...
    Ξέρεις γιατί? Γιατί αυτήν την δουλειά δεν την διάλεξα με διάλεξε.Δεν της "προσφέρω" τίποτα ούτε μυαλό ούτε ψυχή,απλά με βιοπορίζει.Εσύ μην το βάζεις κάτω και ακολούθα αυτό που πράγματι θέλεις.Κάθε upgrade που κάνεις λέμε μπράβο! τώρα είναι τέλειο! Για μας...εσύ πάντα κοιτάς παραπέρα ακόμα τελειότερο θα γίνει λες, και σε σπρώχνει το πάθος σου! Εύχομαι το καλύτερο φίλε,μην τα παρατάς και φυλάξου όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω,ζήσε το μεγαλείο να κάνεις στη ζωή σου αυτό που αγαπάς.Σε νιώθω απόλυτα με τα προβλήματά σου στη δουλειά,φαντάζομαι δεν λες ποτέ όχι και πάντα σου χτυπάν την πλάτη λέγοντας πόσο τσακάλι είσαι και από μέσα τους σκέφτονται πόσα γλύτωσαν από αυτά τα παραπάνω που έκανες εσύ...Μην τρελαίνεσαι πανοραμίξ τράβα μπρος

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

16. The Following 11 Users Say Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

aristent (04-12-13), Bazil Van Sinner (03-12-13), gant (03-12-13), hades7 (09-12-13), Lambros46 (04-12-13), Leonidas_E39 (05-12-13), Panos 316T (03-12-13), pilot (04-12-13), Thomelef (03-12-13), Vassilis ///M (03-12-13), ΜΙΧΑΛΗΣ (04-12-13)

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φιλε ενα μεγαλο μπραβο για το εγχειρημα σου!

παρα πολυ καλη ιδεα αυτη να κανεις ενα προγραμμα στο plc και να το εφαρμοσεις στο αυτοκινητο.

τι γλωσσα χρησιμοποιείς? ξερεις παλαιοτερα ειχα φτιαξει και εγω με ladder ενα αντιστοιχο το οποιο το ειχα χρησιμοποιησει δοκιμαστικα σε ενα απ τα καρουλια που ποτιζω σχετικα για καποιες λειτουργιες, ειπα να το προχωρησω αλλα το παρατησα ειχα χασει το προγραμμα και μετα βαρεθηκα να το ξαναγραψω.

εισαι παρα πολυ καλος κατοχύρωσετο κιολας αν μπορεις και πιστευω οτι μπορεις να το προχωρήσεις σαν καποιο κιτακι το οποιο θα μπορεις να το πουλας αποκλειστικά..

οταν λες μονο ηλεκτρικα τι εννοείς? θα αντικαταστήσεις τα κυκλωματα με τις solinoid με ηλεκτομοτερ που κανουν τις αλλαγες και τις μηχανολογικες κινήσεις?

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 5678 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP