Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 27 από 27

Θέμα: ΑΠΑΤΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Περιοχή
    Kavala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και εμενα μου στελνει ενας αγγλος ο οποιος χωρις πολλα πολλα λεει οτι θελει το αμαξι.
    Παρομοιο σκηνικο μεσω paypal και ιστοριες ... Θα του πω για μετρητα να δω τι απαντηση θα παρω(εαν παρω).Ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες

Περιοχή
    Kavala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αναφερω το mail του τυπα σε περιπτωση που καποιος εχει πεσει σε καποιον με ιδιο mail η σε περιπτωση που θα πεσει.
    Ο τυπας στελνει απο το mail: danoddyhammersmith@hotmail.com

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Έλαβα και εγώ ένα μήνυμα στο κινητό (για το αμάξι που έχω βάλει):

Hello, is the car still for sale? Please reply to mannedget@gmail.com

Πωπωω αμαξάρα που έχω ο μπόϊΣτης λέω, περιζήτητη σε όλη την Ευρώπη

Κατευθείαν το πετάω στο google με βγάζει σε ένα σκανδιναβικό site, έκανα search το email και με πήγε σε κάτι γραφόμενα. Τα πετάω και αυτά στον μεταφραστή και έβγαλε την λέξη απάτη και κάτι άλλα.

Tι να κάνω, να τον στείλω στον χαντέ;
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

4. The Following 5 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

aristent (02-12-13), doctore (02-12-13), hades7 (02-12-13), nikos valvetronic (03-12-13), Nino (02-12-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παρομοια εξελιξη ειχα και εγω το καλοκαιρι με μια κοπελα απο το Αμβουργο και καλα που ενδιαφεροταν για το 2ο αυτοκινητο που ειχα σε αγγελια.Μου εστελνε μεσω mail και αφου μου ζητησε επιπλεον φωτογραφιες να δει για τυχον γρατζουνιες και την κατασταση του οχηματος και τελικα της εκανε και η τιμη μου λεει να τις δωσω ενα λογαριασμο paypal να καταθεσει το ποσο και θα αναλαμβανε αυτη ολα τα εξοδα μεταφορας του οχηματος στη χωρα της.Αμεσως καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα και επικοινωνησα και με ενα γνωστο μαντρα να δω τι παιζει και μου επιβεβαιωσε οτι ειναι απατη.Τελικα το αυτοκινητο εφυγε το Σεπτεμβρη απο αλλο αγοραστη εδω.

6. The Following User Says Thank You to vasilis e46 For This Useful Post:

Ptboul (02-12-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Πρόσφατα φίλος στην δουλειά που είχε για πώληση το Beverly του (το οποίο κατά λάθος δεν χτύπησα) δέχεται mail από ένα ξένο οποίος λέει θα του καταθέσει τα χρήματα σε paypal.

Του λέω μην δώσεις καν το email.

Τεσπα με τα πολλά το δίνει, 2 ώρες μετά την αποστολή email με τον Paypal λογαριασμό βλέπει το ποσό κατατεθιμένο.

Επόμενο μήνυμα ήταν ότι έπρεπε ο ίδιος να πληρώσει 600¤ για να μεταφερθεί το μηχανάκι του κάπου (δεν θυμάμαι) και ότι θα του τα έδινε πίσω με το που έφτανε στον προορισμό.

Ευτυχώς δεν έκανε τπτ παρά ένα τηλ στην paypal του είπαν ότι είναι απάτη και το φοβερό είναι ότι όσο μιλούσε στο τηλ με paypal κάνοντας refresh το υπόλοιπο του λογαριασμού είδε ότι ο άλλος έχει τραβήξει τα χρήματα πίσω.

Οπότε ναι, δεν απαντάμε σε τέτοια Mail ούτε κάνουμε τίποτα άλλο γιατί θα βρεθούμε σε άσχημες καταστάσεις.

ΥΓ: Η μαγκιά θα ήταν να είχε προλάβει να τραβήξει τα χρήματα και να τα είχε βάλει στην κάρτα. Εκεί δεν ξέρω τι θα γίνονταν, αφού ο άλλος τα έστειλε από ότι φαίνεται οικειοθελώς.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

8. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

nikos1400 (02-12-13), Ptboul (02-12-13)

Περιοχή
    Αχαρναι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έλαβα και εγώ ένα μήνυμα στο κινητό (για το αμάξι που έχω βάλει):

Hello, is the car still for sale? Please reply to mannedget@gmail.com

Πωπωω αμαξάρα που έχω ο μπόϊΣτης λέω, περιζήτητη σε όλη την Ευρώπη

Κατευθείαν το πετάω στο google με βγάζει σε ένα σκανδιναβικό site, έκανα search το email και με πήγε σε κάτι γραφόμενα. Τα πετάω και αυτά στον μεταφραστή και έβγαλε την λέξη απάτη και κάτι άλλα.

Tι να κάνω, να τον στείλω στον χαντέ;
    Απαξ κ την ξέρεις την απάτη κ το τρόπο που λειτουργούν ,για μένα κάνε παιχνίδι !

Διασκέδασε το . Παίξ'το ψιλο-ψημένος,κάνε ερωτήσεις , κ για να μη σου πω κιολας να παραμονευεις την ώρα που παιζει να σου βάλει κ καλά τα λεφτά,να προσπαθήσεις να τα τραβήξεις.

10. The Following 2 Users Say Thank You to aggelosmk2 For This Useful Post:

Ptboul (02-12-13), Tsik.D. (02-12-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Μιας και γραφουμε για απατες,θα ηθελα να σας αναφερω μια με την οποια γελασα με την ψυχη μου.Το χασκυ που εχω ηθελα να το παρω απο καποιον φιλοζωικο για να βοηθησω και εγω μια ψυχουλα.Ψαχνω αριστερα ψαχνω δεξια και βρισκω 2 οι οποιοι τα προσφερουν για υιοθεσια!Μονο κακο εκτος Ελλαδας αλλα θα τα στειλουν.Δωσε παρε,τα μαιλ,την επομενη μερα το στελνουν και οι δυο με το αεροπλανο.Μονο εξοδο,να πληρωσω τα εξοδα μεταφορας που δεν ξεπερνανε τα 100Ε,αλλα με western union.Το μυριζομαι οτι κατι δεν παει καλα,ζηταω παραπανω φωτογραφιες.Μου στελνουν τις ιδιες.Εκει αρχισε το γελιο.Εστειλα τα χρηματα αλλα δεν εχω την αποδειξη.Και τα χρηματα μπαινουν σε 2-3 μερες λογο valeur,αλλα τα σκυλια δεν εχουν φτασει.Εγω να παω και καλα στο αεροδρομιο να ρωταω.Μα απο εδω μα απο εκει πουθενα τα χασκυ να τους λεω.Μου εστειλαν ενα ακομα μηνυμα απο την αεροπορικη και καλα οτι θα αργησει να ερθει στο αεροδρομιο και οτι η πτηση διαρκει 5 μερες κλπ κλπ.Στο τελος οταν ειδαν οτι χρηματα δεν εφτασαν ποτε,καταλαβαν οτι το δουλεμα δεν ουτε με ενοχλησαν ουτε τιποτα.

12. The Following User Says Thank You to freddys For This Useful Post:

Ptboul (08-12-13)

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP