Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 8 από 8

Θέμα: Διπορτο η τετραπορτο e30 ???

Προεπιλογή Διπορτο η τετραπορτο e30 ???

Καλησπερα και απο εμενα ειμαι νεο μελος στο forum το θεμα που με απασχολει ειναι απλο. Θελω να παρω e30 καθαρα για ντριφτ τι πρεπει να παρψ τετραπορτο η διπορτο και γιατι .........ευχαριστω εκ των προτερων !

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ιακωβος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα και απο εμενα ειμαι νεο μελος στο forum το θεμα που με απασχολει ειναι απλο. Θελω να παρω e30 καθαρα για ντριφτ τι πρεπει να παρψ τετραπορτο η διπορτο και γιατι .........ευχαριστω εκ των προτερων !
    Δ Ι Π Ο Ρ Τ Ο . . . ! ! !

Μην το σκέφτεσαι καν... Πιο "δεμένο" σαν αυτοκίνητο, γενικά το coupe είναι αλλιώς...

Τι το θες το τετράπορτο? Ταξί θα το κάνεις?
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

τετραπορτο να παρεις που ειναι γεματος ο τοπος...γτ να χαλασεις ενα διπορτο που σπανιζει....?ερασιτεχνικα θα ασχολεισαι να φανταστω οποτε μην χαλασεις ια διπορτη καροτσα

Περιοχή
    Mαρκόπουλο Αττικής
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν ξέρω τώρα λεπτομέριες μπορεί και να είναι άκυρο οι πιο ειδικοί θα μας πουν..

Ο Ela Koko μεγάλος Κύπριος ντρίφτερ είχε ξεκινήσει με 2πορτο Ε30 και μετά έφτιαξε ένα 4πορτο Ε30...

Κάτι θα παίζει δεν μπορεί..
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο teo21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θέμα είναι ότι ο ήχος του S54 δε συγκρίνεται με τίποτα!

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIMITr|S Εμφάνιση μηνυμάτων
    τετραπορτο να παρεις που ειναι γεματος ο τοπος...γτ να χαλασεις ενα διπορτο που σπανιζει....?ερασιτεχνικα θα ασχολεισαι να φανταστω οποτε μην χαλασεις ια διπορτη καροτσα
    Διαφωνώ! Γιατί πιστεύεις ότι θα το "χαλάσει"? Ισα ίσα θα αξιοποιηθεί ένα Ε30 που θα σκούριαζε αν έμενε παρατημένο ή ποιος άλλος ξέρει τι κατάληξη θα είχε...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

ο καθε ενας εχει τι γνωμη του!
    επειδη εχω κολλημα με το συγκεκριμενο και ασχολουμαι χρονια,η εμπειρια μ ειναι οτι οσοι το προοριζουν για ντριφτ κανουν παρεμβασεις μη αναστρεψιμες μετα το βαριουνται πανε σε κατι αλλο και το παρατανε...αμα δεις στο καρ κατα καιρους τα πιο κακοποιημενα ειναι τα διπορτα που τα πηραν για την καυλα τους τους αλλαξαν τα φωτα κ μετα τα πουλανε τα παρατανε...λιγο πολυ εγω ετσι βλεπω να γινεται....γιαυτο ας παρει ενα τετραπορτο που ειναι σχεδον τζαμα και κανει την ιδια δουλεια και ειναι και εκατονταδες

Rides
    1

Προεπιλογή

σε μια παλιοτερη συζητηση ειπωθηκε για ακαμψια υπερ του 4πορτου.
    τούρμπο και πράσινα άλογα

8. The Following 6 Users Say Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (01-12-13), BILL007 (01-12-13), nikos1400 (02-12-13), Nino (02-12-13), Ptboul (02-12-13), Vasilis M3 (02-12-13)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να παρει οτι βρει το παλικαρι,αρκει να μην εχει σαπια που θα επηρρεασουν ακομη περισσοτερο την προβληματικη ακαμψια του Ε30....Οι περισσοτεροι παιρνουν 2πορτα επειδη ειναι πιο σπορ.Υπαρχουν ομως 4πορτα Ε30(Ela Coco) οπως και Ε36(Παπαγεωργιου) που πρωταγωνιστουν στο drift.Η αρχικη διαφορα ακαμψιας μεταξυ 2πορτου-4πορτου,αν υπαρχει,ελαχιστα επηρρεαζει το τελικο αποτελεσμα ενος ντριφταδικου με Roll cage,μπαρες θολων κτλ....Το σωστο σχεδιο του ''κλουβιου'' ενα ειναι...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

10. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

nikos1400 (02-12-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP