Σελίδα 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 53

Θέμα: αγορα 318 2002 μοντελο

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

2. The Following User Says Thank You to Dermatis For This Useful Post:

georgeIII (13-11-13)

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georgeIII Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχεις απολυτο δικιο σε οτι λες. Τα χρηματα που διαθετω αμεσα για την αγορα ειναι 3000Ε οποτε ψαχνω κατι αναλογο. Ειμαι μεγαλος πια για να εντυπωσιαζομαι απο ζαντες και γλομπακια οσο για την συντηρηση, 2λιτρο αυτοκινητο συντηρω και τωρα. Τις φωτογραφιες σας τις εδειξα απλα γτ δεν γνωριζω τις BMW σχεδον καθολου και μπορει εσεις να δειτε κατι που εγω δεν εχω προσεξει... Το μονο που ξερω για την σειρα 3 Ε46 ειναι οτι μου αρεσει πολυ εμφανισιακα τοσο εξωτερικα οσο και εσωτερικα!

ΥΓ1. Συγνωμη αν φαινομαι καπως επιθετικος ή ειρωνικος, η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καμια προθεση να φανω ετσι και ευκολα παρεξηγηται ο γραπτος λογος
    ΥΓ2. Αν το κλεισω το συγκεκριμενο στην φωτο το πρωτο που θα κανω θα ειναι να το "ψηλωσω" και να βγαλω τα νικελ απο το ταμπλο
    βασικα εφοσον δεν εισαι δηλωμενος δεν συντηρεις διλιτρο αυτοκινητο. Εκτος αν στη συντηρηση δεν περιλαμβανεις τα εξοδα σηματος-ασφαλειας-τεκμηριου. Ετσι κι εγω συντηρω οσα κυβικα θες. 2500κκ ειναι και τα Ε30 που βρισκεις ανταλλακτικα πιο φτηνα κι απο τσιχλες.

Αν και δε θα πρεπε να το γραφω αυτο , αμα παρεις αδηλωτο διλιτρο παρε 4κυλινδρο και οχι 6κυλιθνδρο που βγαζει ματι οτι ειναι αδηλωτο.

Βεβαια να γνωριζεις οτι σε περιπτωση στραβης τα bmw και τα honda ειναι τα πρωτα που ψαχνουν οι ασφαλιστικες και η αστυνομια για αδηλωτη μετατροπη.

Εχει βουηξει ο τοπος με τις αδηλωτες μετατροπες, λες να μην εφτασε στα αυτια της αστυνομιας και των ασφαλιστικων? Δεν ειναι καν κοινο μυστικο.

Επισης, η εμπειρια μου λεει πως με 3000¤ δε βρισκεις σοβαρο Ε46. Στα 5000 κατι κανεις. Στα 3000 οπως σου ειπαν το πιο πιθανο ειναι να παρεις καποιο που θα θελει τουλαχιστο 1000-1500 σε μαζεματα

Rides
    1

Προεπιλογή

Για 325 τι λες?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimzan Εμφάνιση μηνυμάτων
    βασικα εφοσον δεν εισαι δηλωμενος δεν συντηρεις διλιτρο αυτοκινητο. Εκτος αν στη συντηρηση δεν περιλαμβανεις τα εξοδα σηματος-ασφαλειας-τεκμηριου. Ετσι κι εγω συντηρω οσα κυβικα θες. 2500κκ ειναι και τα Ε30 που βρισκεις ανταλλακτικα πιο φτηνα κι απο τσιχλες.

Αν και δε θα πρεπε να το γραφω αυτο , αμα παρεις αδηλωτο διλιτρο παρε 4κυλινδρο και οχι 6κυλιθνδρο που βγαζει ματι οτι ειναι αδηλωτο.

Βεβαια να γνωριζεις οτι σε περιπτωση στραβης τα bmw και τα honda ειναι τα πρωτα που ψαχνουν οι ασφαλιστικες και η αστυνομια για αδηλωτη μετατροπη.

Εχει βουηξει ο τοπος με τις αδηλωτες μετατροπες, λες να μην εφτασε στα αυτια της αστυνομιας και των ασφαλιστικων? Δεν ειναι καν κοινο μυστικο.

Επισης, η εμπειρια μου λεει πως με 3000¤ δε βρισκεις σοβαρο Ε46. Στα 5000 κατι κανεις. Στα 3000 οπως σου ειπαν το πιο πιθανο ειναι να παρεις καποιο που θα θελει τουλαχιστο 1000-1500 σε μαζεματα
    Στην συντηρηση εγω σκεφτηκα service αναλωσιμα ζημιες βενζινες. Δικιο εχεις για σηματα ασφαλεια και τεκμηριο δεν το ειχα σκεφτει. Οσο αυτο για το οτι οι ασφαλιστικες ψαχνουν τα BMW και τα HONDA δεν το ηξερα, δεν ειχα ποτε προβλημα οτι ειναι αδηλωτο το αμαξι μου και το εχω καιρο ετσι. Μαλλον θα παω σε 1800 και θα περιμενω να μαζεψω κανενα ευρω ακομα. Εκτος και αν βαλω τπτ δοσεις που δεν θελω...

Rides
    0

Προεπιλογή

υπαρχει καπου να δω σε εικονες τα διαφορα μοτερ που φοραει η Ε46; γτ π.χ. βλεπω πολλα 1800 με διαφορετικα μοτερ

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

8. The Following 2 Users Say Thank You to Andri For This Useful Post:

BILL007 (14-11-13), georgeIII (14-11-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστω πολυ!

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimzan Εμφάνιση μηνυμάτων

γενικά πολλά αυτοκίνητα είναι αδηλωτα λόγο του νομού και διαδικασίας δηλώσεις κινητήρα αν ήταν πιο εύκολα τα πράγματα πιστεύω πως δε θα υπήρχαν τόσα

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ziaba Εμφάνιση μηνυμάτων
    γενικά πολλά αυτοκίνητα είναι αδηλωτα λόγο του νομού και διαδικασίας δηλώσεις κινητήρα αν ήταν πιο εύκολα τα πράγματα πιστεύω πως δε θα υπήρχαν τόσα
    μεχρι προσφατα μια χαρα μπορουσες να το δηλωσεις αμα ηθελες. Διεκπεραιωτες υπαρχουν πολλοι
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimzan : 16-11-13 στις 15:46

Rides
    0

Προεπιλογή

Δυστυχως ενα προβλημα υγειας στην οικογενεια αναβαλει επ'αοριστο την αγορα μιας μπεμπας. βεβαια δεν πειραζει ας πανε ολα καλα και να ειναι περαστικα... Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια και την προθυμια να βοηθησετε. Ελπιζω να σας ξαναχρειαστω συντομα!
    Ευχαριστω το φορουμ για την φιλοξενια και θα παρακαλουσα να με "ανεχτει" σαν μελος του και ας μην εχω bmw...

13. The Following 3 Users Say Thank You to georgeIII For This Useful Post:

aristent (30-11-13), giannis z3 (30-11-13), PANOS-E60 (30-11-13)

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP