Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
georgeIII (13-11-13)
βασικα εφοσον δεν εισαι δηλωμενος δεν συντηρεις διλιτρο αυτοκινητο. Εκτος αν στη συντηρηση δεν περιλαμβανεις τα εξοδα σηματος-ασφαλειας-τεκμηριου. Ετσι κι εγω συντηρω οσα κυβικα θες. 2500κκ ειναι και τα Ε30 που βρισκεις ανταλλακτικα πιο φτηνα κι απο τσιχλες.
Αν και δε θα πρεπε να το γραφω αυτο , αμα παρεις αδηλωτο διλιτρο παρε 4κυλινδρο και οχι 6κυλιθνδρο που βγαζει ματι οτι ειναι αδηλωτο.
Βεβαια να γνωριζεις οτι σε περιπτωση στραβης τα bmw και τα honda ειναι τα πρωτα που ψαχνουν οι ασφαλιστικες και η αστυνομια για αδηλωτη μετατροπη.
Εχει βουηξει ο τοπος με τις αδηλωτες μετατροπες, λες να μην εφτασε στα αυτια της αστυνομιας και των ασφαλιστικων? Δεν ειναι καν κοινο μυστικο.
Επισης, η εμπειρια μου λεει πως με 3000¤ δε βρισκεις σοβαρο Ε46. Στα 5000 κατι κανεις. Στα 3000 οπως σου ειπαν το πιο πιθανο ειναι να παρεις καποιο που θα θελει τουλαχιστο 1000-1500 σε μαζεματα
Για 325 τι λες?
Στην συντηρηση εγω σκεφτηκα service αναλωσιμα ζημιες βενζινες. Δικιο εχεις για σηματα ασφαλεια και τεκμηριο δεν το ειχα σκεφτει. Οσο αυτο για το οτι οι ασφαλιστικες ψαχνουν τα BMW και τα HONDA δεν το ηξερα, δεν ειχα ποτε προβλημα οτι ειναι αδηλωτο το αμαξι μου και το εχω καιρο ετσι. Μαλλον θα παω σε 1800 και θα περιμενω να μαζεψω κανενα ευρω ακομα. Εκτος και αν βαλω τπτ δοσεις που δεν θελω...
υπαρχει καπου να δω σε εικονες τα διαφορα μοτερ που φοραει η Ε46; γτ π.χ. βλεπω πολλα 1800 με διαφορετικα μοτερ
Δυστυχως ενα προβλημα υγειας στην οικογενεια αναβαλει επ'αοριστο την αγορα μιας μπεμπας. βεβαια δεν πειραζει ας πανε ολα καλα και να ειναι περαστικα... Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια και την προθυμια να βοηθησετε. Ελπιζω να σας ξαναχρειαστω συντομα!
Ευχαριστω το φορουμ για την φιλοξενια και θα παρακαλουσα να με "ανεχτει" σαν μελος του και ας μην εχω bmw...
aristent (30-11-13), giannis z3 (30-11-13), PANOS-E60 (30-11-13)