εγω πηρα ενα sp runner 180 malossi 2stroke για την πολη.. καιει ΛΙΓΟ παραπανω αλλα ειναι τρελο πριονι...
εγω πηρα ενα sp runner 180 malossi 2stroke για την πολη.. καιει ΛΙΓΟ παραπανω αλλα ειναι τρελο πριονι...
Andri (28-11-13), Bazil Van Sinner (29-11-13), Ptboul (28-11-13)
Πριόνι, δίχρονο μόνο ένα μου έρχεται στο μυαλό...Yamaha Z125
Ονειρεμένο μηχανάκι εφηβικό μου απωθημένο.ανεκπλήρωτο.είνα ι απίθανο να βρεις ένα απείραχτο..δοκίμασε να κοιτάξεις σε kymco xciting r 300 από Πειρα μου.αγορασμένο ολοκαίνουργιο Ιανουάριο. 2010 μέχρι τώρα γύρω στα 9500 χλμ με δυο φορές Χανιά από Άργος.απροβλημάτιστα.αυταα αα.
Αν στα είκοσι δεν μάθεις,
στα τριάντα δεν κάνεις,
στα σαράντα δεν έχεις,
τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.
Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος, αν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθή?
Λοιπον το σκέφτηκα καλυτερα.........gillera δίχρονιλα.....να καιει και λιγο λαδακι να γλυστραει (θα παει και καλύτερα! !!!!!!)(λεμε τωρα) εξάτμιση gianelli να ξυπναει ολη η γειτονια και εισαι αρχηγός! !!!
Bazil Van Sinner (29-11-13)
Αυτό ακριβώς είχε και ο κολλητός μου.και πειραγμένο ήταν καλό από επιδόσεις αλλά ζημιαρικο..το έδωσε ανταλλαγή με μπεβερλι Ζαπαντης Πάτρα
Αν στα είκοσι δεν μάθεις,
στα τριάντα δεν κάνεις,
στα σαράντα δεν έχεις,
τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.
Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος, αν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθή?
Ο Μιχάλης δεν σχολίαζε-έκραξε ακόμα...
ούτε μία πλάκα δεν μπορώ να του κάνω αυτού του παιδιού... Μόνο από το τηλ με έκραζε να μην πάρω δίχρονο , εδώ ντρέπεται !!
Τετράχρονο παπί λέω να πάρω, να ακούσω και τον φίλο Πάνο (Ptboul) ...
Ptboul (29-11-13)
Δίχρονο δεν θα έπαιρνα πλέον ούτε εγώ Αντρέα.
Με κούρασαν τα κολλημένα πιστόνια, τα ελλατήρια, τα στρωσίματα και τα έξοδα.
Αυτά βέβαια στα μακρινά late 90s. Τώρα οι τεχνολογίες έχουν αλλάξει και έχω χάσει τις εξελίξεις. Είμαι όμως αρνητικός για δίχρονο μτχ το οποίο εξ'ορισμού θα είναι και παλαιό μοντέλο. (δεν βγαίνουν πια πολλά δίχρονα μηχανάκια)
Από τα επώνυμα - σύγχρονα παπιά όλα καλά είναι με τα φρένα τους, τις αναρτήσεις τους, το στιβαρό -για την κατηγορία πλαίσιο, δεν θα σε προβληματίσουν παρά μόνο με επιμέρους ζητήματα σε θέματα ποιότητας πλαστικών κυρίως, τριγμούς και λοιπά ψιλολόγια. Επιπλέον έχει πιο φθηνό κόστος χρήσης συντήρησης σε σχέση με το σκούτερ. (ανορθωτές, ηλεκτρικά γενικά και λοιπά αναλώσιμα).
Για εμένα πρέπει να οδηγήσεις ότι σε ενδιαφέρει, σκούτερ, παπί, μοτοσυκλετάκι, ώστε να δεις στην πράξη τι σου πάει καλύτερα, πιο είναι πιο πρακτικό για τις ανάγκες σου, κλπ.
ps: στην μοτοσυκλετιστική μου ιστορία ότι θα ξεχώριζα από παπιά σε ΜΤΧ είναι το FX της σουζούκι (125άρι, συμπλέκτης, 5τάχυτο, πραγματικό διαολάκι και το inova για allaround εργαλείο) και από σκούτερς το sh300 για εργαλείο πάλι και δύναμη. (απλά ξεχνάς ομορφιά και στυλ)
Από μηχανάκι ένα XT ή ένα τρανσάλπ την προηγούμενη γενιά καθώς και κάποιο CBF θα επέλεγα.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Bazil Van Sinner (29-11-13), PANOS-E60 (29-11-13)
Εδω εισαι Ανδρεα !!!Ουτε παπακια ουτε σκουτερακια!!!
Το νησι το ξερω πολυ καλα και αμα πεις να το εξερευνησεις θα βγαλεις την μπεμπελι με τα μικρα.Εγω το χω γυρισει οοοοολο με ΧΤ600,οοοολο ομως απο την πιο δυσκολη παραλια στην πιο ψηλη κορυφη!
Παιζουν κατι ΧΤ500 του 2000 μοντ. σε πολυ καλα λεφτα και ειναι και τερατα αξιοπιστιας!
Ptboul (29-11-13)
Τέρας αξιοπιστίας είναι επίσης και το ταφ ταφ και πάει παντού!! ΧιόΝι λάσπη και βροχή όλα τα χει στο πουΛί! Απλά είναι λίγο πιο ''σκληροπυρηνικό''. Αλλά αφού μιλάμε για χρήση σε νησί (πιο νησί αλήθεια; ) και εγώ νομίζω το μηχανάκι θα αντέξει περισσότερο την κακουχία.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
cbf για 250 μιλάμε σωστά ?? Μου αρέσει τώρα που το είδα και έχει αρκετά μέχρι και 1800ευρώ...