Φίλε Τάσο από την μικρή έρευνα που έκανα πριν αγοράσω το αυτοκίνητο, διαπίστωσα ότι ο συγκεκριμένος κινητήρας είναι από του κορυφαίους ατμοσφαιρικούς της κατηγορίας του και σε απόδοση και σε ομαλή λειτουργία και σε κατανάλωση. Πηγαίνω Θεσσαλονίκη και γυρίζω με σταθερή ταχύτα 150-170km/h και με 58lt (370+370=740km).
Μου είπαν όμως ότι αυτός ο κινητήρας είναι ανέγγιχτος.
Δηλαδή, δεν τον βελτιώνεις, δεν τον πουσάρεις, δεν τον αλλάζεις, δεν τον εκσυγχρονίζεις, δεν τον ακουμπάς. Ούτε αέριο του βάζεις. "Αυτός είναι και αν σου αρέσει" μου είπαν.
Επίσης, πρέπει να αλλάζω λάδια "LL τάδε" ανά 10.000km και όχι ότι λάδι θέλω ανά 20.000km περίπου, που λέει ο Η/Υ του αυτοκινήτου. Ο μάστορας που κάνω service μου είπε ότι έχει δει εσωτερικό κινητήρων που έβαζαν λάδι "LLτάδε" και άλλους που έβαζαν καλό λάδι άλλης σήμανσης. Κατά ένα παράξενο τρόπο αυτά με το "LL τάδε" ήταν τζάμι ενώ οι άλλοι ήταν γερασμένοι. Υπ' όψιν τα λάδια τα αγοράζω εγώ από δική μου οικονομική πηγή.
Το βέβαιο, όμως, είναι ότι όλοι οι κινητήρες βγάζουν βλάβες ακόμη και οι πιο "καλοί". Απλά εμένα μου φαίνεται τραβηγμένο να μην υπάρχει μετά από 10 χρόνια το επαρκές feedback για τον συγκεκριμένο κινητήρα.
Επειδή, όμως, παίζει μεγάλο ρόλο η χρήση και η συντήρηση, πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας και σίγουρα κάθε μοντέλο έχει τα "κουμπία" του.
Εγώ απλώς, επειδή είχα την εμπειρία με το αισθητήρα που ανέφερα προηγουμένως, το έγραψα μήπως και βοηθήσω καθώς πολλές φορές φταίει κάτι απλό και ασήμαντο.
Τέλος, χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, δεν μπορώ να δεχτώ ότι αυτός ο κινητήρας είναι "ζημιάρης", καθώς όσους γνωστούς έχω, είτε με τον 1.600αρι είτε με τον 2.000ρο, όσο τον δουλεύουν και τον συντηρούν σωστά, δεν αντιμετώπισαν ποτέ πρόβλημα.
Λες τώρα που τον παίνεψα τόσο να μου τα σκάσει από δω και πέρα και να αρχίσει να μου κάνει διάφορα τρελλά;