Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 31

Θέμα: σαμπουαν με κερι της bmw

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έχεις δίκιο Άρη και βέβαια η χρήση σαμπουάν με κερί δεν ενισχύει το κερί, βοηθάει όμως να μείνει το υπάρχον περισσότερο καιρό. Απλά εγώ έχω συνηθίσει να το πλένω τουλάχιστον μία φορά τη βδομάδα και ούτως ή άλλως δεν προλαβαίνει να βρωμίσει.

Βέβαια τώρα που το πέρασα με williams ceramic coat, μπορώ να το πλένω και με απορρυπαντικό πλυντηρίου που λέει ο λόγος....

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχεις δίκιο Άρη και βέβαια η χρήση σαμπουάν με κερί δεν ενισχύει το κερί, βοηθάει όμως να μείνει το υπάρχον περισσότερο καιρό. Απλά εγώ έχω συνηθίσει να το πλένω τουλάχιστον μία φορά τη βδομάδα και ούτως ή άλλως δεν προλαβαίνει να βρωμίσει.

Βέβαια τώρα που το πέρασα με williams ceramic coat, μπορώ να το πλένω και με απορρυπαντικό πλυντηρίου που λέει ο λόγος....
    Α ρε Κώστα, εμείς παλεύουμε με τα κεριά και εσύ χρησιμοποιείς προϊόντα της NASA...

Κάποια στιγμή πάντως, το θαυματουργό αυτό προϊόν θα περαστεί και στο αμάξι μου...ελπίζω βέβαια να στρίβει και σαν williams μετά.. (δεύτερο αστείο στο καπάκι που έλεγε κι ο Σεφερλής!!)
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP