Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 216

Θέμα: M42 compressor

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kloukakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είμαι σίγουρος για το μαφ....
    Τέλειο το τσουφ, αν και ισως να μην είναι το καλύτερο για εμάς....

Να η πρώτη σκέψη για την εισαγωγή (πολύ) χοντρά-χοντρα......

Τι λέτε, γίνει "κάπως" έτσι?
    Πάνω εκεί σκοπέυω να κουμπώσωτην πεταλούδα
    Χωρίς να είμαι γνώστης, έχω την εντύπωση πως οι αυλοί εισαγωγής πρέπει και αυτοί να είναι ισομηκεις όπως και της εξαγωγής. Επίσης θεωρώ πως θα πας σε στρογγυλεμένους αυλούς και όχι τετράγωνους με γωνίες όπως στο σχεδιο, για να μην έχεις turbulence, σωστά?
    Δεν ξέρω αν στην υπερτροφοδότηση παίζει ρόλο ή όχι, αλλά η ροϊκή εξέλιξη της εισαγωγής είναι δύσκολη υπόθεση...
    Σου εύχομαι και εγώ καλή επιτυχία στο project σου και πολλά χαμόγελα στο πρόσωπό σου...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fast-enough Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χωρίς να είμαι γνώστης, έχω την εντύπωση πως οι αυλοί εισαγωγής πρέπει και αυτοί να είναι ισομηκεις όπως και της εξαγωγής. Επίσης θεωρώ πως θα πας σε στρογγυλεμένους αυλούς και όχι τετράγωνους με γωνίες όπως στο σχεδιο, για να μην έχεις turbulence, σωστά?
    Δεν ξέρω αν στην υπερτροφοδότηση παίζει ρόλο ή όχι, αλλά η ροϊκή εξέλιξη της εισαγωγής είναι δύσκολη υπόθεση...
    Σου εύχομαι και εγώ καλή επιτυχία στο project σου και πολλά χαμόγελα στο πρόσωπό σου...
    Έχεις δίκιο, το σχέδιο είναι πολύ πρόχειρο και δεν έχει να κάνει με το τελικό! Θα γίνει πολύ προσεκτική μελέτη(και με ψηφιακή αναπαράσταση απο ειδικούς(αν δεχτούν ελπίζω))! Πιστεύω πως είναι με διαφορά το πιο δύσκολο κομμάτι και το πιο σημαντικό!

Βέβαια η νεκτοψία θα δείξει

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP