ξεκινα τα παζαρια
https://www.car.gr/parts/view/4348466/
ξεκινα τα παζαρια
https://www.car.gr/parts/view/4348466/
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Dermatis (26-11-13)
Λοιπον καταρχην ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον!
Βιαζομαι γιατι επεται αμεσο ταξιδι και τα ελαστικα μου δεν ειναι για ταξιδι οποτε αφου μπουν λαστιχα θα μπουν και αμορτισερια!
Μετα απο μια διασταυρωση το αμαξι μου κατα 90% φορα mpack αναρτηση στον εξτρα εξοπλισμο το οποιο βεβαια δεν φαινοταν στο realoem!
Ωστοσο οντως ειχα μπει σε κουπε με απλα ελατηρια και sachs και εμεινα ευχαριστημενος για αυτα τα λιγα χιλιομετρα που μπηκα!
Οποτε παω για αλλαγη και ο θεος ΒΟΗΘΟΣ .....
Θα αναφερω την προοδο.....
και παλι ευχαριστω!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Kωδικος αναρτησης s226A![]()
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Oλα καλα .....τελικα οντως φοραω αναρτηση mpack με δυναμικο ελεγχο ευσταθειας!
Παρηγγειλα την τετραδα τα advantage και ελαστικο Continental 205/55/16!
Aντε και καλο Μπαξιμο αυριο πρωι πρωι!
Ευχαριστω πολυ ολους ξανα!
Case Suspesion Closed!![]()
nikos1400 (27-11-13)
Επαναφερω το θεμα για να πω εντυπωσεις!
Μετα απο λιγα χιλιομετρα μεσα στην βροχερη ως επι το πλειστον Αθηνα θα σας πως τις εντυπωσεις μου απο τις αλλαγες στο οχημα!
Sachs advantage + mpack ελατηρια + 205/55/16 μετα
Βmw Mpack + mpack ελατηρια + 225/50/16 πριν
Αρχικα οσον αφορα την αλλαγη ελαστικων το αμαξι εγινε αρκετα πιο ελαφρυ (στο τιμονι) αλλα και πιο προθυμο να επιταχυνει πραγμα που ισως με φρεναρει να αλλαξω ζαντα του χρονου που υπολογιζα βαζοντας μεταχειρο ελαστικο με την προοπτικη αυτη! Αλλα απο ομορφια.....? ( Τεσπα αυτο ειναι αλλη συζητηση!)
Το αμαξι μετα την αλλαγη αμορτισερ εγινε πιο ακριβες χανωντας ομως απο την ανεση του ποντους! Δηλαδη αποσβενει γρηγορα, μειωθηκαν αισθητα οι κλισεις αρα βελτιωθηκε και η κατευθυντικοτητα του οχηματος αλλα επισης καταλαβαινεις καλυτερα τους καροδρομους μας με λακουβα ανα μετροκαι μου εγινε και λιγο πιο χοροπηδηχτουλι στον πισω αξονα! Επισης τωρα πλεον κανει πιο ωραιο πιο γλυκο πεταγμα κολου το αμαξι χωρις να γινεται τοσο αισθητο στην καμπινα. Αααα ρε τα κα(η)μενα τα λαστιχα......
Γενικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την αλλαγη αυτη σαν συνολο! Αλλα τωρα εμφανησιακα θελω ζαντα και αποστατες μιας και ειδικα οι πισω τροχοι ειναι σαν σκατουλες μεσα στο θολο!
Bazil Van Sinner (02-12-13), nikos1400 (02-12-13)