Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 32

Θέμα: Κυκλοφορια με ξενες πινακιδες

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Θέλω καταρχας να ζήτησω ενα μεγάλο συγνώμη απο όσους διαβάζουν οτι γράφω.
    Η διόρθωση κειμένου το κουιζ το περνά Λουίζ δεν το προσεχω και οταν τελειωνω το κείμενο και το βλέπω, πάω να το διόρθωσω και μου αλλάζει ολα όσα γράφω.Εχθες πήρα το ταμπλετ και δεν είμαι καλός χειριστής ακόμη, μεχρι χθες χρησιμοποιουσα μονο μεγάλα κομπιουτερ και λαπτοπ.....
    Ευχαριστώ τους Μοντ για την διόρθωση και συγνώμη.

Τώρα απαντω στον φίλο που έγραψε για το κουιζ.
    Έχεις απόλυτο δίκαιο ΑΛΛΑ!!!

Πρώην συνεταιρος μου βρέθηκε χωρίς αυτοκίνητο (BMW Μ6)αφου του κατασχεθηκε,κατηγορούμενο για λαθρεμπορια και πρόστιμο 150.000 ευρώ για διαφυγωντες δασμους!

Χωρια οτι πήγαν σπίτι του 5 άτομα και τον βγαλανε απο το αμάξι με τα όπλα, κάνοντας τα παιδιά του να βλέπουν εφιαλτες και η γειτονιά να νομιζει οτι τόσα χρονια ηταν εγκληματίας και δεν το γνώριζαν.

Βέβαια μετα απο διετή παραμονή του αυτοκινήτου στον υπαιθριο χωρο του τελωνειου, κανοντας "ηλιοθεραπεια" και ξαπλωνοντας επάνω του όλοι όσοι περίμεναν σφραγίδες -έγγραφα,του το εδωσαν πίσω, χωρίς καν να του ζητησουν συγνώμη!!!

Παραμονή Ολυμπιακών αγώνων κατεβαινω Αθηνα για δουλειά.
    Ειναι Ιούνιος και βγαινω απο Αττική οδό για Αγ.Παρασκευή.
    Στο ραδιομεγαρο, μπροστά στην άνοδο μετα το φανάρι, 8 η ώρα το πρωί ειναι συνεργείο της τροχαιας και ελέγχει καυσαέρια.
    Φτανω ταλαιπωρημενος στο φανάρι γιατι οδηγουσα ολη νύχτα και με σταματουν για ελεγχο.

"Καλημέρα, αδεια, δίπλωμα και κάρτα καυσαερίων παρακαλω."

Εγώ χαμονελωντας δινω αδεια,διπλωμα ελληνικό και πράσινη κάρτα.

"Τι ειναι αυτο?Γιατι δεν ειναι στα ελληνικά?Που ειναι η κάρτα?"

Νομίζω οτι μου κάνει πλάκα και γελαω και του λεω οτι στην Βουλγαρία συνηθίζεται να γραφονται οι άδειες στα βουλγαρικά......

Ακριβώς μια ώρα μου πήρε να φυγω και μόλις που γλυτωσα το αυτοφωρο γιατι με είχε πιάσει σπαστικο γέλιο και δεν σταματουσα.

Αυτά για τώρα.

Ευχαριστώ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 25-11-13 στις 07:12
    Οταν οδηγεις πάντα σκεψου.Αν ερχεσαι εσύ απο απέναντι?

2. The Following 5 Users Say Thank You to AKER For This Useful Post:

A8hnaios (24-11-13), aristent (25-11-13), Bazil Van Sinner (25-11-13), chrisgiapz3 (25-11-13), Leonidas_E39 (25-11-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP